reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol, Puchatko - plany planami, a życie życiem :-D

Gwiazdeczko, jak Twoja słodka czekoladka się miewa? :-) gdzie wy teraz mieszkacie?

u mnie ok chyba. tylko gardło mnie boli.
i czekam. na piękne II :-). modlę się i staram się wierzyć :-)

reklama
I ja się witam :)

U nas z CC jest podobnie.. jak już raz była to później też zalecają niby.. ale tego to się dowiem na pewno jak fasolka się pojawi :-)

Elu, trzymam mocno za Ciebie, zresztą sama wiesz.. :tak:

Ja nadal stoje w miejscu z przeprowadzką, choć jestem już bliżej niż dalej no i co najważniejsze córa wyzdrowiała :-p

Elcia, no mieszkamy nadal w DE, ale na granicy Szwajcarsko-Francusko-Niemieckiej, wiec mamy wymieszany narod hehe.
A Simonek, no coz teskni za starym przedszkolem, kolegami...jednym plusem tutaj jest to, ze ma swoj pokoj :-)

Lilith, no to powodzenia z jak najszybsza przeprowadzka!!!
Super, ze mala juz zdrowa, moj tez juz tylko katarek, natomiast ja brrrrrr wszystkie mozliwe wariacje przeziebieniowe mam:szok:
moja @ przez to wszystko zglupiala i nie chce sie skonczyc...do tego sutki mnie bola jak by mi je ktos szczypal...normalnie :eek::baffled:

Acha no i Elcia..zycze 2 kreseczek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gwiazdeczko, to kuruj się !! Mam nadzieję, że jakieś syropki pijesz i uważaj by na małego nei przeszło, bo ciężej CI będzie.
Ty jesteś teraz na jakiś lekach z powodu tych cykli? Powiem Ci, że pierwszy raz widziałam by fl trwała tak długo..

Ela - zlituj się i wypluj :-D Nie - póki co i mi i M starczy dzieci w domu. PO za tym nie mamy warunków dla trójki :-( I tak nam już będzie we czwórkę ciężko ale chcieliśmy dwójkę blisko siebie więc mamy :-D A po za tym mnie czeka kilka zabiegów chirurgicznych które powinnam mieć teraz i lekarz się wkurzyli bo terminy zajęte dwa lata temu mi przepadły :sorry: A muszę sobie najpierw zdrowie podreperować a dopiero potem myśleć o czymkolwiek innym jak np praca do której tęsknię jak nie wiem co :sorry: A kredyt mieszkaniowy skończymy spłacać za jakieś min 25 lat więc jeszcze trochę tu pomieszkamy bez możliwości przeprowadzki :sorry: Za to za Ciebie trzymam kciuki i niech te krechy będą tak grube żeby bliźniaki wyszły :-D :-p

Gwiazdeczko - zdrówka dla was :tak:

Lilith - trzymam kciuki za ten cykl :tak:

Spadam zająć się moją marudką - a marudka bo nie dospała po południu - ja też nie i już kolacji żąda :szok: Zaraz jej będę musiała coś zrobić i dać :-p Emila mi znowu w miednicy się zaczęła chować i rozpycha strasznie - znowu na wizycie usłyszę że szyjkę mam ... nie mam i rozwarcie :dry: :-p

witajcie
dziewczyny czy miałyscie po urodzeniu dziecka problem z wypadaniem włosów ??
mi od 10 miesiecy wypadaja włosy ( robia mi sie juz łyse place na głowie:szok::-()

wszystkie badania w normie wiec lekarze nie wiedza co sie dzieje a ja nie dosc ze trace coraz wiecej włosów to jeszcze boje sie ze mam jakiegos " raka " :szok:
masakra :-(

i jeszcze jedno tydzien temu wykryłam małe zgrubienie pod paszka poszłam dzis do lekarza i on powiedział ze mam lekko powiekszone wezły chłonne a ten guzek to efekt depilacji pach :szok:
ale pod druga paszka tego nie ma

moze któras tez miała taki problem

dzis zlecił mi badania glukoza, cholesterol, TG,TSH i zelazo

morfologia piekna bo mam 14,8 wiec super
ale martwie sie
w ciazy miałam cukrzyce ciazowa i Cholestaze (niewydolnosc watroby ) wiem ze cukrzyca mija po urodzeniu dziecka i tak tez sie stało ale co z cholestaza tez mija ??

i jak ktos wie niech powie co oznaczaja skróty tych badań ( na co sie je wykonuje ) ) "TG" i "TSH "
buziaki Asia

reklama
Elżbietko jestes Wielkaaaaa dziekuje ci bardzo troszke mnie uspokoiłaś z tymi włosami ( bo jak wiadomo utarło sie ze jak włosy wypadaja to jest "rak" ) i juz płakałam na mysl ze "zostawie moja Nicolunie sama na tym swiecie " psychika pracuje buziaki

Do góry