reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
edyta01- no i udalo sie suwaczek ciązowy sliczny 

Czarodziejka
Edyto- nie wiem z jakiego powodu. za kazdym razem gdy zaplamię jade do szpitala i mnie badaja i robią Usg i wszystko jest wporzadku! Lekarz powiedzial ze niektore kobiety tak maja w ciązy i wcale nie oznacza to nic zlego...no ale mnie to nie uspokaja...i za kazdym razem gdy coś sie dzieje zastanawiam sie jadąc do szpitala czy z dzidzią ok i co mi powiedzą.....trudne to wszystko!
agaB
a ja niby ochotę mam na więcej rzeczy niż wcześniej, ale kończy się na kanapkach z pomidorkiem, no ewentualnie biały serek pod pomidorka, mięsko dalej nie dla mnie, aaaaaaaaaa i mama dziś pyszną pomidorówkę zrobiła no to jakoś udało mi się troszkę wtłoczyć,,,
no a teraz będzie fantazja

bo jogurcikom mówimy całą 3 TAK 
no a teraz będzie fantazja
edyta01
Czekamy na czwarty cud
_Pysia_
To sobie odpoczniesz 
Kejt nikt nie nie twierdzi, ze masz jesc 5 posiłkow dziennie, ale jednak coś tam trzeba zjesc takze szukaj czegos co ci bedzie smakować
. W koncu znajdziesz. mi ostatnio wszystko smakuje, tyle ze potem zaraz niedobrze. ale co zjem i sie przez chwile na cieszę to moje 
Kejt nikt nie nie twierdzi, ze masz jesc 5 posiłkow dziennie, ale jednak coś tam trzeba zjesc takze szukaj czegos co ci bedzie smakować

Czarodziejka
Kejt ja w pierwszej ciązy nie mialam apetytu do 5 miesiąca....i nic tez nie przytylam ale za kazdym razem ginka mnie uspokajala ze wszystko jest ok...i tak tez bylo. Dzidzia rosla a ja mialam prawidlowe badania....wiec główka do gory
reklama
Czarodziejka
Oj Kochana to wspolczuję wydarzenia sprzed roku!
Ja takich przezyc nie mialam ale tak jak piszesz czlowiek i tak sie martwi i mysli zeby wszystko bylo Ok.
Mam nadzieje Kochana ze szczesliwie dotrwamy do METY