reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

uff bo juz myslałam Pysia ze jesz z samym szczypiorkiem jak króliczek ;-)

ja tez lubię szczypiorek i w dalszym ciągu jem kilogramami pomidory, miso mogłoby nie istnieć. Wędlinę jadłam ostatnio tak dawno ze nie pamiętam. Dziś jedziemy z moim na zakupy, bo w lodówce pustki. Znając mnie to znów bede chciała tylko sery i jogurty ;) a po owoce trzeba na targ, tyle ze daleko i po 14 juz nikogo nie zataniemy :-(
niby nowy targ ale targowisko tylko 2 razy w tygodniu a warzywa o 13 juz zbieraja. jakas paranoja. w sobote o 20 juz nie zrobi sie zakupów bo zamkniete prawie wszystko. rany gdzie ja mieszkam
Eh ja tez tylko wyskoczyłąm na targ po pomidorki ogórki i cos na obiadek a jak mój M wróci bo dzisiajna miejscu pracuje pojedziemy na wieksze zakupy. Ateraz za obiad trza sie brac pranie zrobione i za porzadki.

reklama
Wogóle dziewczyny nze społeczeństwo chyba nigdy nie dorośnie albo nie wyrośnie ze wścibstwa u mnie juz brzuszek widac więć jak ide z małą to wszyscy się gapią jakby zjawe ujrzeli czy co. to takie nienormalne ze sie jest drugi raz w ciąży?:baffled:

Pysia wyjełas mi to z ust.
Zazdroszczą i tyle:tak:

oj ja tez już patrzyłam zazdrośnie na mamy z brzuszkami , a jak co druga moja koleżanka obwieszczała ze będzie mamą to mi się smutno robiło, choć z drugiej strony cieszyłam się ze będą mieć maleństwo.

:-) ja teraz tylko kobiety w ciązy widze. Nie wiem czy kiedyś na to nei zwracałam uwagi, czy teraz jest taki wysyp :0

Uff, jeszcze tylko pranko skonczyć i urlop mozna uznac za rozpoczęty :)

Dormark.. mzoesz wpasc, nei wiem tylko jak daleko jest z Zurichu do Norwegii :). mogly by sie popsuc zanim bys po nie przyjechala:)

A Ty czeto jezdzisz do Polski, dlaczego wyprowadzilas sie za granice???

A ja przekorna dzisiaj w sklepie kupiłam tylko 2 kajzerki bo zawsze zanim je zjem to juz sa twarde i niedobre , a teraz jak na złosc zjadłam juz obydwie z ogonowka i zjadlabym jeszcze 2 ... a juz mi sie do sklepu nie chce dymac ...
Mam też w końcu upragnione rodzynki w mlecznej czekoladzie ( oststnio jak kupiłam to nie dopilnowalam psa , którego zastałam zaplątanego w puste opakowanie po smakołyku )i świerze zielone winogronka ;P mniam .

:-) ja teraz tylko kobiety w ciązy widze. Nie wiem czy kiedyś na to nei zwracałam uwagi, czy teraz jest taki wysyp :0

Uff, jeszcze tylko pranko skonczyć i urlop mozna uznac za rozpoczęty :)
Pysia ja jak pierwszy raz byłam w ciąży to tez tylko widziałam kobitki z brzuszkjiem wydaje mi sie że to dlatego ze sama w ciąży byłam a potem jak juz niunie mialam nie zwracałam na to uwagi. A teraz znowu widzę. To chyba normalne.

reklama
Pysia wyjełas mi to z ust.
Zazdroszczą i tyle:tak:

oj ja tez już patrzyłam zazdrośnie na mamy z brzuszkami , a jak co druga moja koleżanka obwieszczała ze będzie mamą to mi się smutno robiło, choć z drugiej strony cieszyłam się ze będą mieć maleństwo.

Kochana ja to jak pani doktor mi na wizycie obwieściła ze porzez moja wadę macicy dwumaciczność moge wogóle nie mieć dzieci to byłam niedo zniesienia iw pracy dla klientów i w domu a okazało się że dwa dni po wzycie u niej zaszłam w ciążę. Życia płata nam figle tylko czemu niektórzy lekarze zanim najpierw maja pewność mówią takie rzeczy?

Do góry