reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Jestem :D Dzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była;) widziałam rączki buzke , serduszko bijące;) az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac;) myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa;))))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @:D dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej :D:D:D A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec :) co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy :))))

Jestem :D Dzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była;) widziałam rączki buzke , serduszko bijące;) az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac;) myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa;))))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @:D dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej :D:D:D A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec :) co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy :))))
Ekstra :) Szkoda że nie chceili poszperać między nóżkami i poszukać jakiegoś siusiaka... teoretycznie mozna tam juz coś dojrzeć.

Fajnie że wszystko ok!! :)

Super że wszytsko ok mnie wizytę przełozono na piątek bo pani doktor dzisiaj nie dotarła juz przywykłąm do takich niespodzianek w państwowej słuzbie zdrowia, cóż pójdę w piątek. 20 juz wraca moja lekarka to pójde do niej.

czesc dziewczyny!!!! ale sie napisalyscie przez ten weekend :tak:u nas w domu jest regula, ze przez sb i nd komputerow nie wlaczamy, takze dopiero dzisiaj nadrabiam :-) u nas pogoda byla piekna, takze wybralismy sie na spacer do lasu i nad morze..:happy2::happy2::happy2: z wiekszych przygod to przed naszym podjazdem znalezlismy umierajacego kosa....:-(a ze my je zawsze u nas w ogrodzie podgladamy to ja sie zanioslam placzem (ze lzami i lamiacym sie glosem wlacznie!), ze trzeba biedaka ratowac...:sad::sad::sad: takze moj M. wyskoczyl z auta ptaka w dwie rece i pedem do domu...wygladalo na to, ze sie dusil...po kilku lyzeczkach wody i masazu gardziolka i brzuszka otworzyl oczka:tak: ale dalej byl taki slabiutki...wlozylismy go do cienia z miseczka wody i przykrylismy koszykiem na pranie...na szczescie po jakims czasie odzyl i go odkrylismy...polecial sobie na najblizszego krzaka bzu i tak siedzial do wieczora, az go jakis jego kolega nie wygonil....:no: mowie Wam... myslalam, z emi serce peknie...takze tak minal nam weekend...

Gratulacje - wspaniale że dzieciątko zdrowiutkie. Cieszę się razem z Tobą.
Ja mam wizytę w środę - napiszę Wam po niej co i jak i oczywiście bardzo Was proszę Śnieżynki o trzymanie kciuków - do tej pory to pomagało.

Zazdroszczę wszystkim które odpoczywają nad ciepłym morzem. Ja z powodu zagrożonej ciąży nie mogę się ruszyć nawet nad polskie morze (ale odbiję sobie za rok).

Karolinko - bardzo Ci współczuję, trzymaj się kochana.:-(

z tym smakiem na placki ziemniaczane to i mi narobilyscie;-)takze u mnie dzisiaj bedzie zupka pomidorowa i placki ziemniaczane !!!! Mniam!!!

ciesze sie dziewczyny, ze wszystko ok z Waszymi dzieciaczkami i ze tak nam pieknie rosna! byle wiecej takiech wiadomosci:-):-):-):-):-):-)

biedna za to Karolina...:-:)-:)-( mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie mogla sie cieszyc na nowo rosnacym w niej zyciem!!! to najlepsze lekarstwo...

Moje dziecko sp więc korzystając z okazji pranie już zrobione rozpakowuje sie pomału a jak mała sie obudzi to pojedziemy po zakupy bo w lodówce tylko swiatło i pingwin.:tak:

Goosia ja równiez trzymam mocno kciuki.

reklama
Za trzymanie kciuków z góry dziękuję. Nadmieniam, że będę miała robione usg prenatalne i będę w 13 tyg. Jak myślicie może być już widać płeć???

Brzuszek mam już taki ciążowy, ale co tam.

Do góry