reklama
Jestem
Dzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była
widziałam rączki buzke , serduszko bijące
az zaczełam się smiac ze caly obraz zaczal sie ruszac
myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa
)))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @
dobrze ,że już w srodę wracam do Polski moze u nas dowiem sie czegos wiecej 

A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec
co prawda trwa tylko 5 min ale ile radochy
)))
EkstraJestemDzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była
myslalam ze jest moze jakas mała szansa ze dowiemy sie co dzidzia miedzy nozkami ma , ale położna powiedziała mi że u nich wiadomo dopiero od 16 tyg, i także od 16 tyg. rozpoczyna się tu 2 trymestr?? jakos dziwnie , ale i tak jestem szczesliwa
)))))) mówiła ze jak narazie wszystko wyglada w porzadku a dzidzia wiekiem na usg jest co do dzionka od ostatniej @
A! i poprosiłam położną żeby nagrała mi płytę DVD z usg .. jestem w domu od chwilki , a już zdąrzyłam obejżec
)))
Fajnie że wszystko ok!!
Super że wszytsko ok mnie wizytę przełozono na piątek bo pani doktor dzisiaj nie dotarła juz przywykłąm do takich niespodzianek w państwowej słuzbie zdrowia, cóż pójdę w piątek. 20 juz wraca moja lekarka to pójde do niej.JestemDzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była
)))
czesc dziewczyny!!!! ale sie napisalyscie przez ten weekend
u nas w domu jest regula, ze przez sb i nd komputerow nie wlaczamy, takze dopiero dzisiaj nadrabiam :-) u nas pogoda byla piekna, takze wybralismy sie na spacer do lasu i nad morze..

z wiekszych przygod to przed naszym podjazdem znalezlismy umierajacego kosa....:-(a ze my je zawsze u nas w ogrodzie podgladamy to ja sie zanioslam placzem (ze lzami i lamiacym sie glosem wlacznie!), ze trzeba biedaka ratowac...

takze moj M. wyskoczyl z auta ptaka w dwie rece i pedem do domu...wygladalo na to, ze sie dusil...po kilku lyzeczkach wody i masazu gardziolka i brzuszka otworzyl oczka
ale dalej byl taki slabiutki...wlozylismy go do cienia z miseczka wody i przykrylismy koszykiem na pranie...na szczescie po jakims czasie odzyl i go odkrylismy...polecial sobie na najblizszego krzaka bzu i tak siedzial do wieczora, az go jakis jego kolega nie wygonil....
mowie Wam... myslalam, z emi serce peknie...takze tak minal nam weekend...

JestemDzidzia ma 7.55 cm i coś dziś strasznie leniwa była
)))
Gratulacje - wspaniale że dzieciątko zdrowiutkie. Cieszę się razem z Tobą.
Ja mam wizytę w środę - napiszę Wam po niej co i jak i oczywiście bardzo Was proszę Śnieżynki o trzymanie kciuków - do tej pory to pomagało.
Zazdroszczę wszystkim które odpoczywają nad ciepłym morzem. Ja z powodu zagrożonej ciąży nie mogę się ruszyć nawet nad polskie morze (ale odbiję sobie za rok).
Karolinko - bardzo Ci współczuję, trzymaj się kochana.:-(
z tym smakiem na placki ziemniaczane to i mi narobilyscie;-)takze u mnie dzisiaj bedzie zupka pomidorowa i placki ziemniaczane !!!! Mniam!!!
ciesze sie dziewczyny, ze wszystko ok z Waszymi dzieciaczkami i ze tak nam pieknie rosna! byle wiecej takiech wiadomosci:-):-):-):-):-):-)
biedna za to Karolina...:-
-
-( mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie mogla sie cieszyc na nowo rosnacym w niej zyciem!!! to najlepsze lekarstwo...
ciesze sie dziewczyny, ze wszystko ok z Waszymi dzieciaczkami i ze tak nam pieknie rosna! byle wiecej takiech wiadomosci:-):-):-):-):-):-)
biedna za to Karolina...:-
reklama