Witam mamusiu w gronie Sniezynek i spokojnej ciąży życzę.Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
reklama
L
Losek
Gość
HEj....
Dziewczynby lece podejscie 3 do sukni zrobic
z mama, tesciowa i tata wiec bedzie DZIALO...............

See ya
Dziewczynby lece podejscie 3 do sukni zrobic

See ya
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Mogę Ci podać przepis na dobrą sałatkę z makaronem ryżowym jak do tej pory wszystkim smakowała...na kolacje do domu i a taras jak tylko nie będzie padać. Na pewno zrobie zwykła jarzynowa bo moi to lubia, na pewno chce zrobic taka z sałatą lodową, pomidorami, papryka,oliwkami i serem feta. to uwielbia mój, no i z selera korzeniowego, ananasa, kukurydzy i rodzynek z odrobiną szynki drobiowej i jaogurtu- to moja . ale co jeszcze? Jarek upiecze pyszne szszłyki, pieczone udka z kurczaka a dla mnie cukinie z grila. myśle ze dam sobie rade. Na deser lody, szarlotka mojej roboty i tort od mamy - taki weselny...

No to gratuluje podwójnie:-) Witam i życzę spokojnej ciąży:-)Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
Trzymam kciuki za wybór sukienkiHEj....
Dziewczynby lece podejscie 3 do sukni zrobicz mama, tesciowa i tata wiec bedzie DZIALO...............
![]()
See ya

kochane lenia to chyb ja mam w standardzie
choc wczoraj mi coś odwaliło i pomyłam okna
ja już po badankach... w domku, piesek na dworku był więc mam święty spokój
od poniedziałku do pracy... powiem wm że po 2 tyg zwolnienia baaaaardzo mi się tam nie chce wracac....

od poniedziałku do pracy... powiem wm że po 2 tyg zwolnienia baaaaardzo mi się tam nie chce wracac....
Gratuluje bliźniaków i życzę spokojnej ciąży!Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
Kochana , zrób sobie suwaczek i witaj wśród nas :-)
Mój mąż jeszcze nie był ze mną na żadnym USG i raczej nie bedzie :-(Dzień doberek Śnieżynki w ten cudowny słoneczny poranek:-)
Też byłam zdziwiona, że Sóweczka taka duża:-) a fikała jak szalona, aż Mężuś z lekarzem się śmiali, że będzie mega łobuza co do płci ja tam nie naciskam jak będzie widać to będzie jak nie to nie
wtedy dowiemy się przy porodzie
hehe:-) na tym jego USG to raczej ciężko, ale na tym lepszym może coś będzie widać:-)
Witamy serdecznie w naszym gronie i podwójne gratulacje dla bliźniaków:-):-)spokojnej ciąży życzę
Dziewczyny ja zaś spać nie mogę i tylko czekam do 10, aż będę dzwonić do ginka kiedy to USG:-) a potem pakowanko i jedziemy do rodzinki:-)
Kochana, jak byś mogła, to daj znać jak po rozmowie i na kiedy masz to USG :-) Miłego dnia u rodzinki !!
My na weekend planujemy remont. Najwyższy czas na przemeblowania i malowania pokoi, bo później farba może dłużej schnąć, a to nie za dobrze dla nas!Witam jako trzecia dzisiejszego, pięknego, słonecznego poranka :-):-)
A jak tam planujecie weekendy i piątek ? :-) Ja idę zaraz do łazienki ubrać się wygodnie, biorę pieska i idziemy na długi spacer z rana:-) Buziaki !
Dlatego czeka nas roboczy weekend :-) Miejmy nadzieję, że efekt będzie widoczny :-)
Mnie też praca zaczyna męczyć! Tylko niestety nie mogę iść na L4, gdyż szef zaczął mi płacić pełny ZUS i dopiero po 3 miesiącach będę mogła, aż mi się tam wszystko naliczy. Więc na razie trzeba zacisnąć zęby i robićHej Dziewczyny.
Siedze sobie w pracy, ale najchętniej to bym już do domu poszła. Już bym poszła na l4.
Jedyny plus, że mąż ma wolne dzisiaj. Na jutro umówiłam się na ruskie pierogi u mamy, najem się jak bąk![]()

A tych pierogów Ci zazdroszcze :-)
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Śnieżynki dzwoniłam do ginka i jedziemy na 11 do niego :-) bardzo się cieszę, bo już to będzie zrobione i będę wiedziała co i jak:-) po USG postaram się odezwać