reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Śnieżynki dzwoniłam do ginka i jedziemy na 11 do niego :-) bardzo się cieszę, bo już to będzie zrobione i będę wiedziała co i jak:-) po USG postaram się odezwać:-D
Ojej, jak cudownie! Jak będziesz mogła, napisz co i jak było :-)
Już nie mogę się doczekać....
Cieszę się tak, jak bym sama szła na to badanie! hihi

reklama
Brzuchatki kochane, u nas w pracy dziś plaża, nuda...tylko świerszcze w tle grają. NUUUDDAAAA...HELP!!!! zanudzę się tu dziś na śmierć....zero klientów, zero telefonów....masakra

Witajcie , ale się tu dzieje wczoraj między 22 a 23 dodałam mój wpis ,dziś zaglądam a wy już 3 strony zapisałyście !! Myślałam że to tylko ja jestem takim manniakiem komputerowym. Rano nie zaglądałam bo czekałam aż mąż wyjdzie z domu bo śmieje się ze mnie że się uzależniłam a nawet mój 6 letni synek jak się na mnie wścieknie to mówi że ja tylko komputer i komputer :)A co do tego lenia o którym dzisiaj piszecie to mój trwa odkąd siedzę na L4 (4 tyg.) Pracy mam sporo ale odkładam wszystko na następny dzień ale dziś muszę porządnie posprzątać bo jutro święto.TRZTMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO ŚNIEŻYNKI

reklama
Witajcie.
Wstałam dziś późno i pobiegłam do warzywnego kupić sobie marchewkę na soczek. Wczoraj się napaliłam na sok i ... okazało się ze nie mam ani grama marchewki a jabłka tylko 2 :-(. Wiec dziś sobie odbiłam i zrobiłam litr. Ale pyszny, na razie wielki plus dla sokowirówki. Chyba na ślubie mój będzie robił soki owocowo- warzywne
;-)
kochane lenia to chyb ja mam w standardzie:p choc wczoraj mi coś odwaliło i pomyłam okna:szok: ...
Meganne ja dostałam zakaz mycia okien. serio, mamy wysokie okna tak pod sam sufit i mam sie nie naciągać. Wiec mój umyje. powiedział, ze jak zobaczy, że okna umyte albo ze wymienione zasłony czy firany to sie ze mną rozliczy i bede musiała do niego do pracy chodzic z nim za karę i siedziec sobie bezczynnie ;)
Witam ja równiesz mam termin na luty (11) ale z racji tego że to ciąża bliźniacza to podobno będzie wcześniej. Miałam już 3 USG ale nie znam jeszcze płci . Na ostatnim USG były tak ruchliwe że lekarz miał problemy ze zmierzeniem i mają po 8 cm. mam tylko nadzieje że jest tam z jedna panienka bo w domu mam dwóch synków.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
Majka Witamy gorąco. Wielkie gratulacje za 2 maluszki. Spokojnej ciąży.
Mogę Ci podać przepis na dobrą sałatkę z makaronem ryżowym jak do tej pory wszystkim smakowała:blink: Napisze przepis w kulinariach jak będziesz chiała to skorzystaj...
Patrycja zaraz zagladnena kulinaria. Na pewno kiedyś sie przyda przepis bo ja lubie makaron ryżowy.
Śnieżynki dzwoniłam do ginka i jedziemy na 11 do niego :-) bardzo się cieszę, bo już to będzie zrobione i będę wiedziała co i jak:-) po USG postaram się odezwać:-D
Sówko czekamy na dobre wiadomosci :-)
Brzuchatki kochane, u nas w pracy dziś plaża, nuda...tylko świerszcze w tle grają. NUUUDDAAAA...HELP!!!! zanudzę się tu dziś na śmierć....zero klientów, zero telefonów....masakra
Ja jak juz jestem w pracy to nie narzekam na nudę, bylebym chodziła do pracy. A tu od 1 czerwca jestem na L4. Na szczęscie od 3 września idę do pracy. Ciekawe jakie klasy mi dadzą teraz

Do góry