reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Lutóweczki :-)
z samego rana wybraliśmy się z mężusiem na giełde, u nas w mieście no i jestem cała happy bo wkońcu mam co na siebie założyć!!! kupiłam 2 pary spodni na 7/8 nogawka i długie i 3 bluzki czarną, czerwoną i łososiową :D no i jak każda baba po zakupach mam teraz dobry humor :D:D:D haha no a teraz pędzę do obiadku bo już głodni jesteśmy, do później papa

reklama
Dzieńdoberek!
U nas już śniadanko o 6 rano zaliczone, bo karmiliśmy pieska, no i dzidzia też była głodna, więc nakarmić trzeba było. Potem drzemka do 8 rano i spacerek ponad godzinny z pieskiem po parku. Drugie śniadanko też już zaliczone-sandwiche z serem i sosem majonezowym. Teraz siedzę przed kompikiem, a tatuś z pieskiem odkurzają domek. ;-)Potem tylko zmopować podłogę w kuchni, jadalni i łazience oraz zmyć naczynia i po robocie na dziś.

Życzymy miłego dzionka i do przeczytania później. PS wybrałyście już wózek ?

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek!
U nas już śniadanko o 6 rano zaliczone, bo karmiliśmy pieska, no i dzidzia też była głodna, więc nakarmić trzeba było. Potem drzemka do 8 rano i spacerek ponad godzinny z pieskiem po parku. Drugie śniadanko też już zaliczone-sandwiche z serem i sosem majonezowym. Teraz siedzę przed kompikiem, a tatuś z pieskiem odkurzają domek. ;-)Potem tylko zmopować podłogę w kuchni, jadalni i łazience oraz zmyć naczynia i po robocie na dziś.

Życzymy miłego dzionka i do przeczytania później. PS wybrałyście już wózek ?

ja wybralam. Moj kochany przerazil sie ceną, ale to moj wymarzony pojazd dla bobaska! pomijajac ten fakt, wozek jest bardzo solidny i spelnia wszytkie kryteria dobrego wozka. Nie wiem jak bedzie, ale ciazko bedzie mi sie pogodzic z tym ze moglby byc inny wozeczek... Ale jesli bedzie trzeba, to sie pogodze.

Hej dziewuszki .
Ja ciągle żyję mieszkaniem ....ostatnio znalazłam piekny serwis obiadowy
Serwis obiadowy i kawowy 96/12 el. Chodzież ASTRA (712222027) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ten mi sie podoba , bo nie jest nowoczesny i nie jest tez zbyt zdobiony . Innymi słowy idelany ... Misiek obiecał że kupi mi na urodziny :D . Mam już całą wizję tego jak będzie wyglądać moja kuchnia ... Gorzej z innymi pomieszczeniami w domu :p
Dzisiaj znowu szykuje mi sie grill ... Czyli znów objem sie grzanakami z czosnkiem bo nic innego grilowanego mi ostatnio nie smakuje ... :/
Znów zaczynam głupiec , zawsze 2 tyg po wizycie i 2 tygodnie przed kolejna ...

Byłam na wystawie psów rasowych. powiem Wam że sliczne bestyjki, ale teraz mam jakiś inny stosunek do zwierzaków.
Jak już będziemy mieć własny dom, ogródek to przygarnę ze schroniska jakiegoś kundelka, ale nie teraz. Jak sobie wyobraziłam- ja w zaawansowanej ciąży, pies którego trzeba codziennie kilka razy wyprowadzić i zima to mnie az dreszcze przeszedł. moze i jestem wygodnicka, ale nie wyobrażam sobie życia w bloku z pieskiem i małym dzieckiem. pies to juz jak małe dziecko ;-)
Robie wreszcie obiad- roladki wołowe, zupa grzybowa. głodna juz jestem jak diabli a dopiero zaczęło sie gotować. Trzeba uzbroić sie w cierpliwosc i ... zjeść jogurt owocowy

Anisen , ja też chce psiaka ze schroniska jak już się urządzimy . Niby mam juz psa i mogłabym go wziąć , ale nie wyobrażam sobie żeby moj pies przezył bez mojej mamy ,a moja mama bez niego . Umarlyby z tęsknoty ...

ja jednego zostawiłam u moich rodziców. teraz moja mama nie oddałaby go za żadne pieniądze. Ale wtedy miałam czas i warunki. Nie trudno zabrać szczeniaka ze schroniska ale trudniej jest o niego zadbać jak należy. weterynarz, szczepienia, odpowiednia karma itp no i dużo ruchu. przy małym dziecku pies czuł by się odtrącony.
teraz mamy rybki- 2 akwaria. Z tym jest roboty :tak:

Hej dziewuszki .
Ja ciągle żyję mieszkaniem ....ostatnio znalazłam piekny serwis obiadowy
Serwis obiadowy i kawowy 96/12 el. Chodzież ASTRA (712222027) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ten mi sie podoba , bo nie jest nowoczesny i nie jest tez zbyt zdobiony . Innymi słowy idelany ... Misiek obiecał że kupi mi na urodziny :D . Mam już całą wizję tego jak będzie wyglądać moja kuchnia ... Gorzej z innymi pomieszczeniami w domu :p
Dzisiaj znowu szykuje mi sie grill ... Czyli znów objem sie grzanakami z czosnkiem bo nic innego grilowanego mi ostatnio nie smakuje ... :/
Znów zaczynam głupiec , zawsze 2 tyg po wizycie i 2 tygodnie przed kolejna ...

Ja nie zdecydowałam się na zastawę. Mimo, że mama chciała mi kupic. Jak sobie pomysłam, że ktoś mi coś utłucze i trafia mnie szlag to siobie odpusciłam. A tak mam zestaw z luminarcu, biały. Jak mi się coś potlucze to mogę jechac do prierwszego z brzemu marketu i do kupić. I nie muszę od razu wszystkiego miec od razu bo ten zestaw jest podstawowy i mozna go rozbudowywac. Zainwestowałam w super sztućce (a raczej rodzinka na wszystkie urodziny i swięta) no i kieliszki fajne.

Ps; własnei obżeram się pysznym ciastem czekoladowym z sosikiem jagodowym, ktore upiekłam dzisiaj, ciekawe, czy dla meza coś zostanie :-D

ja jednego zostawiłam u moich rodziców. teraz moja mama nie oddałaby go za żadne pieniądze. Ale wtedy miałam czas i warunki. Nie trudno zabrać szczeniaka ze schroniska ale trudniej jest o niego zadbać jak należy. weterynarz, szczepienia, odpowiednia karma itp no i dużo ruchu. przy małym dziecku pies czuł by się odtrącony.
teraz mamy rybki- 2 akwaria. Z tym jest roboty :tak:

Ostatnio niestety nasz pies odszedł. To było straszne. Nie wiem czy zdecyduję isę jeszcze kiedyś na takie coś. Smutek był jak po stracie bliskiego członka rodziny:-(

reklama
Cześć Dziewczyny.
U mnie tragedia jestem strasznie chora, mój M mnie zaraził jakimś grypskiem. Zaczęło sie tak że pojechaliśmy w czwartek nad morze, tam go rozłozyło ponadto było zimno więc siedzieliśmy w hotelu po 2 dniach zaczela mi sie goraczka,ból gardła katar itd!!
Postanowiliśmy wrócić wczoraj, zadzwoniłam do gina i kazał brać mi apap i polopiryne S i bioparox na gardło. Dzisiaj było coraz gorzej więc pojechaliśmy na pogotowie mam ostre zapalenie gardła a M oskrzeli dostałam antybiotyk, a najgorsze jest to że zakazali brać mi polopiryne bo to może uszodzić dziecku wątrobe...na szczęscie zdążyłam wziąć ja 2x.

Już dawno nie byłam tak chora, mam nadzieje że maleństwu od tego kaszlu nic się nie stanie. Dbajcie o siebie Kochane...bo ja już myslalam ze umieram...

Znachorka świetna wybrałaś porcelane ja też mam z Chodzieży ale ze wzorem kwiata magnoli i jestem bardzo zadowolona:-)

Buziaki od choruszków

Do góry