reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieściDziewczyny , trzymajcie kciuki żebym sie w końcu dzisiaj dowiedziała czy będzie synek czy córciaBo ze sprzetem mojego gina to jedna wielka niewiadoma
![]()

to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniałDziewczyny przeżyłam szok kolega z pracy który wrócił z urlopu przed chwilą mi powiedział że przydałby mi się rowerek bo coś się mnie więcej zrobiło przez te wakacje![]()
Nie wiem myślałam że nie jest ze mną tak źle bo waga stoi w miejscu a od początku ciąży straciłam 4 kg. Trochę przykro mi się zrobiło ale nawet się nie odzywam za bardzo głowa mnie dzisiaj boli:-(
patisia16
Wiem:-( Wie na pewno wszyscy wiedzą u mnie w biurze nie było go 2 tygodnie przyjechał chciał zażartować ale mu nie wyszło...to to jakiś kretyn, dekiel nie przejmować się takim deklem jesteś w ciąży wiec biodra będą rosły a brzuszek tym bardziej może nie wie że w ciąży jesteś albo zapomniał

_Pysia_
Fanka BB :)
Czym Ty się przejmujesz? Mi wczoraj tez tesciowa powiedziała, że mnie przybyło, ale +mimo, że za nią średnio przepadam to akurat tego nei odebrałam jako złośliwości, a informacje, że brzucho mi widać. Może kolega chciał w ten sposób dać znać że widzi, ze już sobie rośniesz i wcale nei chciał być niemiły.
Znachorka powodzenia!! Daj nam potem znać 
Kejt82 o kurczę to już wyjeżdżasz?? A ja jeszcze majtek na zmianę nie zapakowałam!! Chyba musisz pojechać beze mnie
Ale nie smuć się, następnym razem, no już, nie płacz!! 
Witam Was dziewczynki!!
Ja miałam mega męczący weekend- w piątek mało spałam, bo śniło mi się, że ganiają mnie upośledzone dzieciaczki

potem mega szybkie szykowanie (już wiem dlaczego do fryzjera z tym chodzę-mam masę włosów, a zażyczyłam sobie loki...a więc dwie godz w łazience na stojąco kręciłam,grrr) no i wesele do 5 rano, tańcowaliśmy jedni z ostatnich, potem pobudka o 10 i od 12 poprawiny...tym razem wytrzymałam tylko do 21 i zwialiśmy do domku spać..spałam 14 godzin!!!a nogi to dopiero dzisiaj przestały mnie boleć
mam nadzieję, że synek wybaczy mamusi balangę
aaa i w sobotę po raz pierwszy poczułam jak mnie smyrnął!!! i od tamtej pory codziennie coś takiego czuję 

dzisiaj też średnio wyspana jestem bo śniło mi się, że cały czas próbuję nakarmić synka, a on chwilę possie i puszcza i nie umie i tak w kółko i jest niedokarmiony i płacze
też macie dziwne sny w czasie ciąży??
Kejt82 o kurczę to już wyjeżdżasz?? A ja jeszcze majtek na zmianę nie zapakowałam!! Chyba musisz pojechać beze mnie
Witam Was dziewczynki!!
Ja miałam mega męczący weekend- w piątek mało spałam, bo śniło mi się, że ganiają mnie upośledzone dzieciaczki
patisia16
reklama