reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Wlasnie wstawilam je do piekarnika...szczerez mowiac nie chcialo mi sie okropnie...ale jutro jedziemy do moich rodzicow i pomyslalam, ze zabierzemy ciacho...

a teraz naszla mnie chec na racuszki z jablkami....kombinuje jak by je tu szybciutko zrobic...ale ciagle patrze na zegarek, ze to juz pozno:( musze sie pilnowac z tym jedzeniem :(
Ja nie mam nocnych napadów głodu, na szczęście nie budzę się w nocy i nie biegnę do lodówki. Ciekawa jestem czy dużo przytyłam bo znajomi którzy nie wiedzą że jestem w ciąży nie widzą mojego wydaje mi się że sporego brzuszka. w środę się dowiem ile kg mam na plusie bo idę do gina

reklama
Im Back LOL.Wlasnie skonczylam filma:p "Obsessed" taki sobie...:-)
ALe mam chec na placki ziemniaczane...hmmmm ale mi sie tak strasznie nie chce....:-p

ale jestem zla...przesunal sie termina naszego closing i teraz to ja juz napewno sie z tego domu nie wyprowadze do listopada...:( atak sie cieszylam i...DUPA

hahahah...jak ja sobie smak na cos zrobie, to trudno mnie powstrzymac przed realizacja planu :))) cos widze, ze moj synek bedzie mial slabosc do rzeczy slodkich i owocow :))))

a placki ziemniaczane robilam jakies 3 dni temu, alez byly pyszne:)))))

hahahah...jak ja sobie smak na cos zrobie, to trudno mnie powstrzymac przed realizacja planu :))) cos widze, ze moj synek bedzie mial slabosc do rzeczy slodkich i owocow :))))

a placki ziemniaczane robilam jakies 3 dni temu, alez byly pyszne:)))))
A jakie ciasto upikłaś? Przed ciążą to był ze mnie ciasteczkowy potwór ale teraz smak mi się zmienił o 180 stopni

ciasto...hmmm...poszlam na latwizne :-D takie z paczki....z kawalkami czekolady:-D szybko, latwo i przyjemnie ;-) nie chcialo mi sie wymyslac nic specjalnego:-D

ja nie jadam slodkiego prawie wcale...no wczesniej to sobie moglam poszalec ale teraz jakos mi nie wchodzi...jedyn eco zjem to lody sneakers...ale to takie slone/slodkie haha
ale tak w sumie to ja nie mam jakis takich strasznych zachcianek....w sumie to chyba wcale nie mam...:shocked2:

reklama
Do góry