Anisen
kochamy Cię mocno
chodzi o to ze nic nie zrobiłam , nie zauważyłam ze źle sie czuje tu na forum.
Twoje żarty Słonko są de besciackie
pliss nie zmieniaj sie, bo zrobi sie tu strasznie drętwo
Twoje żarty Słonko są de besciackie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Kurwica mnie lapie bo jeszcze mam mega czerwony kichol, ktory szczypie, aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( A jutro jedziemy do mojej mamy na odpust na obiadek, kawe, kolacje. I bedzie cala rodzinka a ja wygladam jak monstrum i nawet nie mam sil wylezc z lozka :-(do tego maz poszedl na noc do pracy a moja corcia tez chora, a ja nawet nie mam sil zeby do niej wstawac :-
No chyba mam jakies przycmienie umyslu 

A co posta chatmanki to nie bede sie bardziej wnerwiac. Moze jestem zlozliwa, moze glupia, ale jak dla mnie to tylko typowe fochy. Dorosla kobieta a pisze i obraza sie jak dziecko. I myslcie i piszcie co tylko chcecie na mnie, ale jestem juz na tym forum pare lat i juz wielokrotnie widzialam takie posty. Nuie robia juz na mnei wrazenia. Jak ktos chce pisac to pisze i tyle a nie czeka na uwage i oklaski za kazde slowo.

....powiem wam że mnie już dziecko zmieniło byłam bardziej wyszczekana i wulgarna ......rozrywkowa ale teraz jakoś mój rodzyneczek ciągle jest w mojej głowie a prywatne życie się wali...
.ale to moja wina....nie myślałam że się tak wszytko popapra....
.jak w telenoweli jakbym wam opowiedziała same byście stwierdziły że się na serial nadaje
![]()