reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Kochane, ale miałyśmy frajdę ze szwagierką, bo dostałyśmy od kuzynki Mężusia ciuchy po ich córeczce i je przeglądałyśmy:-) co prawda te ciuchy są już na takiego kilkulatka, ale zawsze do latania po dworze, bo niby to dziewczęce, ale odłożyłyśmy takie w kolorach, które pasują dla chłopaka i bez jakiś dziwnych aplikacji typu kwiatki i będzie git:-D

Poza tym takiego mi smaka narobiłyście na DUMLE, że napisałam do Mężusia, że ma mi kupić jak będzie jechał z pracy, ale ciekawe czy kupi???:szok:

Trochę mnie brzuch bolał rano, ale już na szczęście mi przeszło:-)

no dobra ale poważnie może mi ktoś odpisze czy to możliwe żeby tak mi mały już coś pod żebrem gniutł ????
bo robi to z jednej strony ciagle, mnie cos tam gniecie boli masakra
toć taki duży chyba nie jest coooo?????
macie już tak?????

Mnie też czasami gniecie tak wysoko pod żebrami ;-)
Ale nie ma tyle mocno, by było to nieprzyjemne. Choć nie powiem, kopniaczki z dnia na dzień mają coraz większą siłę ;-)

A ja sobie właśnie obiadek wcinam :-)
Makaronik w sosie serowym z szyneczką i szpinaczkiem :-D

no dobra ale poważnie może mi ktoś odpisze czy to możliwe żeby tak mi mały już coś pod żebrem gniutł ????

bo robi to z jednej strony ciagle, mnie cos tam gniecie boli masakra

toć taki duży chyba nie jest coooo?????

macie już tak
?????
ja już od paru tygodni tak mam i to jak najbardziej normalne bo macica się poszerza a mały odkrywa nowe nieznane zakątki w brzuszku mamusi i se kopie to tu to tam a co mu będziesz żałować
000203F4.gif

reklama
:-) Witajcie dziewczyny. rechot1sb-to się dopiero zaczyna "gniecenie" i "uwieranie",teraz to brzuszek urośnie Ci w szybszym tempie,a w nim dzidzia i będzie mu coraz to ciaśniej,wiem,bo przechodziłam to 3razy i za każdym razem ugniatało mi coś innego,a to wątroba,a to nerka-najgorsze są te ostatnie miesiące,pod koniec to się już tak chce urodzić:tak: Ale tak ,jak napisała "agapa" -będzie nam to wszystko wynagrodzone wkrótce,jak przytulimy nasze maleństwa,wtedy zapomnimy o wszystkich niedogodnościach i o bólu porodowym tez:tak:

Do góry