edyta01
Czekamy na czwarty cud
I ja się witam po świętach..większa...cięższa ale wypoczęta
Ja też czekam na styczeń...a konkretnie 11.01. :-) Dowiem sie wtedy jak moje łożysko i podglądnę co ta nasza niunia porabia w brzuszku...mam nadzieję że potwierdzą mi płeć
Ja czuję się ogólnie ok...choć dziś kilka razy pobolewał mnie brzuch jak na okres...mam nadzieję ze nic się nie dzieje i malutka dobrze się czuje i nie wybiera się jeszcze na świat...musi poczekać jeszcze choć do połowy stycznia...wtedy będziemy mieć już chyba wszystkie zakupy zrobione
![]()
Pozdrawiam was cieplutko :-)
Ja ostatnio mialam bol brzucha jak na okres tylko trwal pare godzin,ale polozna powiedziala ze dopuki nie ma krwawien ani skurczy to zeby sie nie martwic,ja tez mam problemy z lozyskiem nisko usadowione z tym ze robia mi usg co 2 tyg ;-)teraz bede miala usg i wizyte u lekarza 31 stycznia
Dzisiaj tez mnie pobolewal brzuszek ale sie nie martwie,skoro polozna kaze sie nie martwic to sie nie martwie

mam nadzieję ze nic się nie dzieje i malutka dobrze się czuje i nie wybiera się jeszcze na świat...musi poczekać jeszcze choć do połowy stycznia...wtedy będziemy mieć już chyba wszystkie zakupy zrobione

Dzisiaj powinnam wszystkie moje sprawy zawodowe pozamykać, ale wiem że nie dam rady...