reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Hej Dziewczyny ;-) !!!
Chciałam się z Wami przywitać :-)
i serdecznie każdą pozdrowić :tak:
Witaj..spokojnej końcówki;-)
Witamy witamy :-D

Ale nam się dzisiaj lodóweczki posypały... SUPER !! Ciekawe kiedy ja się rozpakuję... :-p

Buziaki
Powiem Ci,że w ciągu miesiąca napewno!;-)hehe dłużej nie ponosisz zapewne:-D

ja dziewczynki zmykam sie kapac i ide spac,bo jestem wykonczona..mam nadzieje,że dzisiaj w nocy pośpię;-):tak:
do usłyszniea!spokojnych nocek..
Dobranoc:-)

Hej Dziewczyny ;-) !!!
Witaj na pokladzie :tak:

Ale mi moj babelek daje popalic juz od 2 godzin, normalnie dyskoteke sobie urzadza, w pewnych momentach brzuch mam nawet kwadratowy :-D tak mnie cisnie na dole ze hej , czuje po pecherzu tak jak by normalnie chcial juz wyjsc !!!

hej , z tą siarą to np mi leci już od 4 miesięcy(tylko tak troszeczke),mojej koleżance nic,a nic-bała się że jak urodzi to mleka nie będzie miała.Urodziła tydzień temu ,i co ??-mleczarnia,2 by wykarmiła,choć przez pierwsze dwa dni to nie miała nic w cycusiach i tylko się biedna martwiła.

Cześć Lutówki:-)

Luty się zbliża i zaczynamy się rozpakowywać:tak:
Mój J. przeziębiony i kicha i prycha i boję się zarazic:baffled:

Witam nowe Lutówki:tak:

Czarodziejko - poród ekspres! Ja też tak chcę:zawstydzona/y:

Dusia - tak szybko do domu?! To chyba tylko u nas tak długo trzymają w szpitalu:confused:

Witam się wieczorkiem:-)
W ciagu dnia nie mialam czasu,zaraz sprawdzę co tam naprodukowałyście od rana.
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli:tak:,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu

Witam się wieczorkiem:-)
W ciagu dnia nie mialam czasu,zaraz sprawdzę co tam naprodukowałyście od rana.
Ale długo tu nie posiedzę,bo spanko mnie męczy już,miałam gości,dopiero sobie poszli:tak:,myślałam,że już nie wysiedzę,troszke mi sie ziewało,więc pewnie się kapnęli,że "troszkę" zmęczona jestem już.A jutro z samego rana kolejni goście-już na dłuzej-mama z dwojką wnucząt-może będą znośni,bo to już podstawówkowicze-ferie tam mają na zachodzie,u nas za dwa tyg.-na końcu

"na zachodzie" he he. To u nas chyba:-) Już się kończą.

Takie siedzenie jest najgorsze... Człowiek sobie pogada i nagle zaczynają się bóle kręgosłupa, puchną nogi w ogóle niewygodnie a tu trzeba sensownie odpowiadać i się usmiechać:-p Ale jak Mama przyjeżdża to fajnie. Mama CIę zrozumie:tak::tak:

reklama
:-)Dokładnie tak aninaka,czlowiek już nie nadaje się do dlugiego siedzenia i zabawiania gości,a mama to całkiem co innego:-)wykorzystam ją do czego się da,zwłaszcza,że mam ja tylko dwa ,trzy razy w roku-albo ja u niej,albo ona u mnie.A" na zachodzie"-to tak,własnie u Was miałam na myśli:tak::-D

Ile przeed porodem włącza sie syndrom "wicia gniazda"
Bo mój sie dzisiaj uaktywnił ;)
Nastawiłam pranie powiesiłam, posegregowałam rzeczy.
Poprałąm recznie swoje tuniki.
Przygotowałam torbe do szpitala juz prawie w całosci.
Przygotowałam szafki na poprasowane ubranka małej Misi.
Teraz wystawiam ksiażki na allegro zeby sie pozbyc zbieraczy kurzu nim sie mała pojawi.
Na popołudnie zaplanowane prasowanie i może jak mi mąż i tata biurko przestawią to łóżeczko poskładamy :D
to chyba masz juz ten syndrom:tak:,może to znak,że już wkrótce?

Ja to już od jakiegoś czasu nie daję rady :zawstydzona/y::-(
Mój Man mnie "pielęgnuje" ...:-D
mój jak był,to też się zabawił w fryzjera-od intymnych części ciała:-D i jak zwykle przesadził:-D,ale już odrosło,więc muszę sama:tak:

..... ( miękka szyjka i krótka, 3 st łożyska, mały bardzo nisko..) czuję że jeszczę trochę w dwupaku pochodzę
...
a może jednak nie? jak łożysko już dojrzałe w 3stopniu i szyjka krotka:tak:

Agapa po to nas masz zebysmy mogły sobie posmecic.
Moja klucha tez sie jakos nie wybiera na ten swiat.
A wizyta dop 22,02
Oj nie wiem,czy tak na pewno dotrwasz do tej wizyty:confused:

Pod koniec ciąży organizm magazynuje wodę, więc może dlatego nie biegasz tak często do kibelka :-)....;-)
to pewnie dlatego ja teraz tak dużo piję,ciągle chce mi się pić,nawet w nocy sie budzę i muszę miec wode obok łóżka-jak na kacu:tak:

Ja nie mam jeszcze siary i prawdopodobnie dopiero jak urodze to sie pojawi:tak:Ponoc przy 2 i nastepnych ciazach nie pojawia sie wczsniej ale ile w tym prawdy to niewiem. Przy 1 mialam juz w 5 mcu ateraz nawet jak scisne to nic:baffled:

Za to zgaga mnie meczy, ze szok!
nie ma reguły na to kiedy się siara pojawia,ja mam jak nacisnę:tak:ale sama nie cieknie
A nie lepiej sobie lusterkiem pomóc ?? w depilacji ? :-D
byś nie musiała tak się "wysilać" ....

dokładnie tak-lusterko,też tak robię jak nie ma męża,inaczej nic bym nie widziała,brzuch wszystko zasłania:tak:

Hej Dziewczyny ;-) !!!
Dzięki i my Cie pozdrawiamy:-)

dobry wieczór :-) ja mam termin na 8 lutego a już bym chciała urodzić bo strasznie mi ciężko:) pozdrawiam wszystkie panie:sorry2:
Pozdrawiamy,8luty to już niedługo,a nawet już możesz rodzić,bo dzidzius donoszony na tym etapie,ja nigdy do tego tygodnia,w którym licze ,że Ty jesteś już(bo praktycznie za tydzień termin masz) nie dotrwałam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry