reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.:tak:

Patitka gratulacje wielkie!!

Dzisiaj taki dzień jakiś nijaki... ;/

Ogólnie melduję się 2 w 1 ;-)
Dziewczyny w szkółce mnie dzisiaj nastraszyły, że brzuch mi się trochę obniżył... :confused:
i szczerze mówiąc trochę idzie do dołu, chociaż mała jeszcze kopie po żebrach z prawej strony,więc to chyba jeszcze nie czas :no::-p

Pozdrawiam wszystkie lutóweczki!

Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.:tak:

Kochana nareszcie się odezwałaś, bo właśnie ostatnio się zastanawiałam gdzie zaginęłaś:confused: martwiłam się czy wszystko ok:baffled::confused: nawet ostatni Ci życzenia składałam, bo urodziny miałaś:-D trzymaj się cieplutko i gratuluję Kruszynki:-D

Ale ten dzien jakis dziwny.... jakas taka zla jestem sama niewiem na co... widocznie jeszcze hormony szaleja:baffled::confused:

Gratuluje kolejnym rozpakowanym lutówkom!!!!

Ja chce byc nastepna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patitko jak sie ciesze ze sie odezwalas i ze u Ciebie wszystko ok, tak dawno tu nie zagladalas i bylam ciekawa co u Ciebie:tak: bardzo sie ciesze ze masz juz synusia przy sobie:-)i oczywiscie gratuluje Ci z calego serca,no i wpadaj tu czesciej;-)

Gratulacje dla kolejnych mamusiek....ale fajnie że wasze skarby już z wami!!!
Trzymam kciuki za przyrost wagi Filipka :-)

Ja od rana czuje że mnie brzuch na okres pobolewa...cały czas tak samo ciągły niezmieniający się ból :baffled: czyżby to jakiś początek...hmmm
No zobaczymy...do torby dopakowałam kosmetyki i kocyk dla małej więc gdyby cos to jestem gotowa :tak:

PATITKO jak się cieszę :-)
Super, że mały Filipek jest już z Tobą po tej stronie brzuszka :-)
GrATULACJE i serdeczne życzenia, żeby wszystko było OK :-D

Ja od rana czuje że mnie brzuch na okres pobolewa...cały czas tak samo ciągły niezmieniający się ból :baffled: czyżby to jakiś początek...hmmm
No zobaczymy...do torby dopakowałam kosmetyki i kocyk dla małej więc gdyby cos to jestem gotowa :tak:

Mnie w torbie brakuje jeszcze właśnie kosmetyków i wyników badań.
Ale siedzę cały czas w domku, więc jakby się coś zaczęło, to się szybko dopakuję :-)

Ostatnia edycja:
reklama
PATITKA26 gratulacje, a waga synka pójdzie w górę szybko,dzieci szybko nadrabiają-nie rezygnuj z karmienia piersią,bo to najlepsze,co teraz możesz mu dać:tak:.
Ja nawet za często teraz nie jestem na necie,bo jak już pisałam,mam problem z komputerem i z internetem.
Dzień minął mi bardzo szybko,dziś poczułam jak coś pociekło mi po nogach,gdy się już wysiusiałam i wstałam ,był to taki biały śluz-było tego sporo i w kibelku też zauważyłam,dobrze,że w czwartek mam wizytę u lekarza to sprawdzimy co to-czy tak wygląda czop sluzowy?:confused:,nigdy nie miałam okazji go zauważyć.Mam nadzieję,że mi dróg nie zasypie do czwartku-bo tak zapowiadają śnieżyce na jutro,bo muszę sama autkiem pojechać 40km do mojego lekarza.
Czuję się bardzo zmęczona dziś i rozdrażniona-nie chcę jeszcze rodzić,jeszcze choć z tydzień by się przydało-przynajmniej:tak:

Do góry