reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Pati juz oddalam i oddawac bede hehe:) ile trwa ten konkurs?

Meganne ja nie odciagam bo bym musiala caly dzien siedziec :D
Mojej chyba tez narazie wystarcza moje mleczko. Daje jej pare lyzeczek jablko-banan albo jablko i reszte M albo syn wcinaja.

Witam! Chciałabym się przywitać, bo poczytuję Was od kilku dni. Udzielam się w wątku Marcówek 2010, bo termin miałam na 03.03.10, ale moja kruszynka urodziła się 11 lutego! Nazywam się Paulina, a moja córeczka Amelia :-)

Witajcie kochane w ten piękny lipcowy dzień. Mój skarbek właśnie zasnął na macie edukacyjnej. Przykryłam ją kocykiem i niech sobie śpi. Mam dziś b. dużo pracy: posprzątać w domu i popiec trochę ciast bo w niedzielę mam potrójną uroczystość - męża imieniny i dzieci urodziny. Może by mi któraś pomogła co?:tak:Tak mi się nie chce ruszyć do roboty.
Dziewczyny ma któraś z was jakieś pomysły itp. na różne figurki, zabawki z makaronu itp. Jestem z-cą prezesa w naszym Stowarzyszeniu i musimy porobić coś jako cegiełki. Te rzeczy z makaronu nie są trudne do zrobienia i chyba dość szybko się je robi, a są b. ładne.

Pati już zagłosowałam. Wiesz co wstaw sobie ten link w sygnaturkę tak jak Misia to będzie nam łatwiej głosować.

Witam! Chciałabym się przywitać, bo poczytuję Was od kilku dni. Udzielam się w wątku Marcówek 2010, bo termin miałam na 03.03.10, ale moja kruszynka urodziła się 11 lutego! Nazywam się Paulina, a moja córeczka Amelia :-)
Witaj wśród nas. Teraz nie jest nas już tak dużo jak przed porodem ale kilka osób się udziela w miarę regularnie:-D

reklama
Przy okazji prosze o zagłosowanie :))
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Konkurs trwa do konca miesiąca.... Jeszcze daleko nam do czołówki ale nie trace nadziei :)):)):*

Zagłosowałam :)

witaj kochana , miło nam Cie gościc...:D:D

Dzięki, za miłe przyjęcie :)

U nas nocka w miarę, przez te upały Amelka mniej je i częściej się w nocy budzi. Je co mniej więcej 4 godziny po 100ml, przed snem o 19.00 wczoraj wypiła 120ml, obudziła się o 2.00 i też wypiła 120ml, i później o 8.00 tym razem już na 220ml.. Ale nie pamiętam, kiedy ostatnio obudziła mi się w nocy! A w ogóle, to mała cały czas marudna jest jakaś... Może ząbki? Albo te upały.

Od poniedziałku czekam na macierzyńskie, i jeszcze nie dostałam. Kończy mi się 14 lipca, ale powinnam teraz dostać cokolwiek za czerwiec chyba no nie? Z kasą ciężko jak nie wiem, jeszcze teraz 6stego jedziemy do szpitala na wycięcie takiego bąbla, który wyskoczył Amelce po porodzie, na prawym policzku. Jest bardzo brzydki, a najgorsze, że zarósł jej ciałkiem. Pobędziemy tam kilka dni, do domku, ale wiadomo, że to nie będzie nic przyjemnego. Dziewczymy czy Wy też tak macie z tym macierzyńskim?? Bo już sama nie wiem co mam robić, zadzwoniłabym do nich się dowiedzieć, ale nie wiem.. Czekam do 15... Jak nie przyjdą, to się w poniedziałek tam wybiorę.

Do góry