reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Ja cos nie kumam z tymi konkursami....wytlumaczcie lopatologicznie mi tu prosze - ja jestem na fb:tak

No jest tak. Mam stronę. Firma mi zaproponowała przesłanie 5 sztuk książek w zamian za recenzję. Książkę przeczytam, zrecenzuję, recenzję im wyślę. Zostaje mi 5 książek, które chcę wykorzystać do promocji strony. Mogę je dać losowo (np. 10, 50 i 100 mamie z fb :p) a mogę zrobić jakiś konkurs. I chyba chcę konkurs, ale sama nie wiem jaki. Bo wysyłanie zdjęć mnie wkurza. Pisanie elaboratów też. Chciałabym coś łatwego i przyjemnego dla biorących udział. Dlatego pytam - w jakim konkursie chętnie wzięłybyście udział?

reklama
Witajcie.
Agapka-współczuję,ale też mam nadzieję,że już jest lepiej.Wiem jak to jest,bo mój syn tak miał,on w ogóle dużo chorował na zapal.oskrzeli-ale takie alergiczne i wtedy też się dusił,dostawał leki na astmę,przeciw dusznościom-encorton i inne. Krtań u takich małych dzieci to wielkie niebezpieczeństwo-a czy Majka jest uczulona na białko może? bo najczęściej to jest przyczyną,choć też alergeny wziewne,u nas od razu u syna zostało wyeliminowane mleko -wszelkie,jedynie sojowe jadł do 3-ch lat,kolejne dzieci to samo-mleko sojowe,a teraz Michałek bebilon pepti-też białka mleka tam są rozbite na drobne cząsteczki,by wyeliminować ryzyko alergii,ale już od miesiąca zajada zwykły bebilon najpierw 2 a teraz już 3 wprowadzamy-no i jest ok.
Pogoda bardzo zimowa-nie da się wyjsć z małym na spacer.Ja trochę przybita-jak zwykle przed @ no i nerwowa-pełny zespół PMS-jeszcze tak ze dwa,trzy dni to potrwa,aż przyjdzie @-wtedy wszystko wróci do normy
Dobrej nocki :)

Hej, mam 2 biszkopty upieczone, 3 ciasto-karpatka też gotowe, warzywa na sałatki ugotowane , jutro będę mieszać i doprawiać. Gości mam na 2 tury jutro szwagierka z synem bo w niedzielę pracuje(pielęgniarka). I jutro będą rodzice :) a chrzestni dołączą w niedzielę. Jeszcze dzisiaj machnę masę truskawkową i koniec atrakcji. O nie jeszcze muszę przygotować śpiewy na Mszę i pogadać o tym z mężem , za godzinę wróci z pracy. I chyba jeszcze przećwiczymy bo jutro idzie znów do pracy i nie będzie kiedy. Dobrej nocy:)

Witajcie dziewczyny:-)
u nas nocka taka, ze byl bolacy brzuszek i spanko u mamuni w lozku i przespana nocka;-)
Pogoda zimowa - ta wiosna chyba nigdy nie przyjdzie:wściekła/y:
Agapko jak Majeczka dzisiaj sie czuje?:happy2:
Tygri ja tez niemam pomyslu ale czekamy moze na An;-)

Cześć.
Ja dziś ledwo żyję.

Witajcie.
Agapka-współczuję,ale też mam nadzieję,że już jest lepiej.Wiem jak to jest,bo mój syn tak miał,on w ogóle dużo chorował na zapal.oskrzeli-ale takie alergiczne i wtedy też się dusił,dostawał leki na astmę,przeciw dusznościom-encorton i inne. Krtań u takich małych dzieci to wielkie niebezpieczeństwo-a czy Majka jest uczulona na białko może? bo najczęściej to jest przyczyną,choć też alergeny wziewne,u nas od razu u syna zostało wyeliminowane mleko -wszelkie,jedynie sojowe jadł do 3-ch lat,kolejne dzieci to samo-mleko sojowe,a teraz Michałek bebilon pepti-też białka mleka tam są rozbite na drobne cząsteczki,by wyeliminować ryzyko alergii,ale już od miesiąca zajada zwykły bebilon najpierw 2 a teraz już 3 wprowadzamy-no i jest ok.
Pogoda bardzo zimowa-nie da się wyjsć z małym na spacer.Ja trochę przybita-jak zwykle przed @ no i nerwowa-pełny zespół PMS-jeszcze tak ze dwa,trzy dni to potrwa,aż przyjdzie @-wtedy wszystko wróci do normy
Dobrej nocki :)
Maję uratowało to że ja mam doświadczenie z astmą i pierwsze co to zrobiłam jej inhalację z pulmicortu. Uczulona to chyba nie jest, bo już od dawna pije mleko krowie. Tylko na brodzie ma ciągle taką jakby sama nie wiem jak to nazwać taką czerwoną bródkę i troszkę jej się skórka łuszczy ale podejrzewam że to od tego jak pije z butli i jej leci po brodzie.

Hej, mam 2 biszkopty upieczone, 3 ciasto-karpatka też gotowe, warzywa na sałatki ugotowane , jutro będę mieszać i doprawiać. Gości mam na 2 tury jutro szwagierka z synem bo w niedzielę pracuje(pielęgniarka). I jutro będą rodzice :) a chrzestni dołączą w niedzielę. Jeszcze dzisiaj machnę masę truskawkową i koniec atrakcji. O nie jeszcze muszę przygotować śpiewy na Mszę i pogadać o tym z mężem , za godzinę wróci z pracy. I chyba jeszcze przećwiczymy bo jutro idzie znów do pracy i nie będzie kiedy. Dobrej nocy:)
Ale mi smaka narobiłaś:-D

Witajcie dziewczyny:-)
u nas nocka taka, ze byl bolacy brzuszek i spanko u mamuni w lozku i przespana nocka;-)
Pogoda zimowa - ta wiosna chyba nigdy nie przyjdzie:wściekła/y:
Agapko jak Majeczka dzisiaj sie czuje?:happy2:
Tygri ja tez niemam pomyslu ale czekamy moze na An;-)

Kochana z Mają kiepsko. Wczoraj po południu zaczęła dostawać wysokiej gorączki a o 22.00 miała prawie 40st. Nie spałam pół nocy. Miała jakieś zwidy i coś jakby drgawki. Dopiero ok. 3.00 jak jej temp. spadła do 37,8 to spokojnie poszłam spać. A rano o 7.00 znowu ją brało bo miała 38.8 i od razu dostała czopek. Tak bardzo się o nią boję. Pół nocy przepłakałam, modliłam się...

Mam do was prośbę. Nie odwiedzajcie mnie teraz bo jestem tak wyczerpana po tym tygodniu że nawet nie mam siły w domu posprzątać:-D, ale w następny weekend już zapraszam, mam nadzieję ze będzie dużo lepiej:-)

Dziękuję wam wszystkim za troskę i słowa otuchy :*

Agapciu to ja kochana wstape do Ciebie, ugotuje i posprzatam:-D
Ale teraz serio - to rzeczywiscie nieciekawa sprawa:-( jej, wspolczuje naprawde...
Pomodle sie o zdrowko dla Twojej corci:* Sciskam Was obie:*

reklama
Do góry