reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Witam po południu w deszczowy, kapryśny dzień.
Tak naprawdę nie wiem co napisać.
Samopoczucie dobre to nie mam na co narzekać.
W środę zasuwam z Mają na kolejną kontrolną wizytę do lekarza a w nocy po Bożym Ciele jedziemy do Częstochowy i potem do Zabrza.

Ja się znowu przypominam z tym głosowaniem. Jednocześnie uczulam, bo sama się wkopałam. Trzeba kliknąć 2x słowo GŁOSUJ. Wtedy pojawi się podziękowanie za oddany głos. Jeśli klikniemy raz głos jest nie zaliczony. Nivea bardzo proszę o wsparcie

reklama
Dziewczyny mam dla was niestety złą wiadomość.
Monikasia straciła swoją fasolkę jutro ma zabieg. Bardzo prosi o wsparcie duchowe bo teraz jest jej bardzo potrzebne. Dziś zaczęła krwawić a fasolka obumarła ok. 3-4 tygodnie temu. :-([*]

Monikasiu bardzo współczuję.
[*]

A mnie długo tu nie było bo pochłonęła mnie nowa pasja. Zaczełam tworzyć biżuterię. I jak tylko Kuba idzie spać to szyję kolczyki, bransoletki i wisiony. Moje prace możecie zobaczyć tutaj Bądź niepowtarzalna to narazie są początki ale mam zamiar się rozkręcić z tą moją twórczością.

A teraz z Kubą wczasujemy się u Dziadków. Kuba szczęśliwy bo ma tu 3 psy i duuuuży ogród i sam sobie zrywa truskawki prosto z krzaczka :)

hej
Dzis byłam na szczepieniu z Kubą strasznie płakał ale za to teraz śpi :)
Kuba waży 12, 600 i ma 91 cm :):):):)
uciekam Kochane bo niedługo R bedzie i jedziemy na zakupy bo jutro świeto a w piatek gości mamy to nie bedzie mnie cały długi weekend :):) Agapa do mnie przyjeżdża :):):):) Już sie doczekac nie moge bo prawie cały rok jej nie widziałam :)
także życze Wam spokojnego i udanego weekendu :):)

Monikasiu bardzo współczuję.
[*]
A mnie długo tu nie było bo pochłonęła mnie nowa pasja. Zaczełam tworzyć biżuterię. I jak tylko Kuba idzie spać to szyję kolczyki, bransoletki i wisiony. Moje prace możecie zobaczyć tutaj Bądź niepowtarzalna to narazie są początki ale mam zamiar się rozkręcić z tą moją twórczością.

A teraz z Kubą wczasujemy się u Dziadków. Kuba szczęśliwy bo ma tu 3 psy i duuuuży ogród i sam sobie zrywa truskawki prosto z krzaczka :)
Kobieto, piękne są te twoje dzieła, jak ty to robisz??? To jest chyba pracochłonne? Jestem pełna podziwu.

hej
Dzis byłam na szczepieniu z Kubą strasznie płakał ale za to teraz śpi :)
Kuba waży 12, 600 i ma 91 cm :):):):)
uciekam Kochane bo niedługo R bedzie i jedziemy na zakupy bo jutro świeto a w piatek gości mamy to nie bedzie mnie cały długi weekend :):) Agapa do mnie przyjeżdża :):):):) Już sie doczekac nie moge bo prawie cały rok jej nie widziałam :)
także życze Wam spokojnego i udanego weekendu :):)
Ciebie może nie będzie, ale ja mam zamiar być i musisz mi udostępnić lapka , bo cie szczury zjedzą:-D:-D:-D

MONIKASIA po zabiegu. Bolał ją trochę brzuch, ale już jest lepiej. Ogólnie czuje się dobrze, ale to dzięki swojej córeczce, która pomaga jej przetrwać te trudne chwile. Narazie nas nie odwiedzi, musi trochę odpocząć.

reklama
Agata pewnie że Ci udostępnie :) szczurów nie chce mieć zreszta sama wiesz jaka miałam wojne z mrówkami hehe szczury mi nie potrzebne :):)
Niech Monika sobie odpocznie... chociaż wiem że po stracie dziecka nie bedzie to łatwe, ale ma wspaniałą rodzinę na którą może liczyć .....Trzymaj sie Kochana :*:(

Do góry