reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Izulko to ciesze sie bardzo, ze tak w sumie optymistycznie. Moze nie komfortowo dla Taty ale lepsze to...Fajnie, ze wygralas telewizor - gratuluje:D

A u nas ciepelko. Jutro mam znajomych na kolacji wiec dzisiaj chce zakupki zrobic, bo ciacho juz upieklam.
Milego weekendu dziewczyny:*

reklama
Witajcie. Wczoraj Krystek obudził się o 2 i wzięłam go do naszego łóżka z myślą że u nas jeszcze pójdzie spać a on się wiercił do 4 rano i w końcu usnął ale obudził się tak jak zwykle o 6. Wczoraj to chodziłam jak nie żywa, jeszcze pojechałam z małym i moim bratem na miasto i wróciliśmy po południu, położyłam spać brzdąca i sama też przysnęłam. Dziś też się obudził koło 2 i też go zabrałam do naszego łóżka ale dziś to co chwila się budził i wiercił po całym łóżku na dodatek ma katar i zapewne przez to kiepsko mu się spało.
Sebastian teraz pije z butelki po Kubusiu water fajna jest woda cytrynowa (bez konserwantów), ale my potem długi czas jedziemy na samej butelce ze zwykłą wodą mineralną którą mu przelewamy w domu bo butelka jest świetna, nic się z niej nie wylewa :) pozdrawiam Cię serdecznie!
Ja też robię jak ty, kupuje tą butelkę z kubusiową wodą a potem wlewam do niej zwykłej wody mineralnej :tak:

Witajcie,
A wygrałam telewizor 32cale lcd LG :))) Wysyłalam z internetowej kwiaciarni
bukiet na Dzień Taty i wzięłam udział w konkursie. I wylosowali moje
zgłoszenie do głównej nagrody:)) A, że moi rodzice pół roku temu kupili
sobie telewizor , to nam dadzą ten nowy :) Fajnie bo nasz się sypie , kolory
nam zanikaja ale mi szkoda kasy na telewizor. a tu niespodzianka. I to jaka
droga !:)) Dzisiaj przyszedł. a tak naprawdę to nikt nie przyłożył wagi do
tego bo tyle oszustw . a tu naprawdę przysłali :)

Idę poczytać co u Was, pozdrawiam
Gratulacje:-)

Pati to trzymaj się ciepło, powodzenia, niech rozwiążą się pomyślnie wszystkie Twoje problemy!!!
Izulka najważniejsze że tata się wywinął nowotworowi, z resztą będzie musiał się przyzwyczaić.. a z tv super, ale masz szczęście :)
Monikasia a co ciekawego zrobiłaś na kolację?
Motylla jak się czujesZ??
a Ty Agapa?

do nas przyjechała wczoraj lutówka z rodziną, nie wiem czy ją pamiętacie: Aneciak (LadyMocca) z Zuzią, było super, smutno nam bo dzisiaj pojechali..

Hejka:)
Ale sie rozpisalyscie ho, ho...:D
Tygrynko zrobilam krokiety z kapusta, pomidorki nadziewane twarozkiem, slatke gyros. Wszystkim smakowalo naszczescie:-D Aaa, i jeszcze pieklam ciasto greckie (uwielbiam je).
A Kolezanki Lutowki nie kojarze, tylko nicka pamietam dobrze...sorki:zawstydzona/y: Ach, Wam to dobrze, ze mozecie sie spotkac...

A u nas ok. Ciepelko w dzien straszne. Na wieczor burze:confused: i tak juz od 4 dni. Parowa taka , ze nie idzie wytrzymac:eek: Po domu chodze w koszulce i majtkach:happy2:
Mala dzisiaj jest nieznosna bo spala tylko ok 1 godz w dzien i dostaje "fiolka":no:
No, to tyle u mnie. A Wy kochane piszcie, piszcie...
Milego wieczorka :*

Hej :)

W końcu znalazłam nieco czasu żeby tu zajrzeć.

Jestem z Kubusiem u moich rodziców, pilnujemy domu bo oni wyjechali na wczasy :) i mam na głowie Kubę, schorowanego Pradziadka i trzy psy więc przeważnie padam z nóg.

A poza tym mam mnóstwo zamówień na moją biżuterię ( z czego bardzo się cieszę ) i jak tylko Młody śpi ja siadam i szyję kolczyki i bransoletki. Tak się cieszę, że z tego coś wychodzi, że ktoś chce chodzić w moich wyrobach :)
i jeszcze się pochwalę, że zostałam poproszona o poprowadzenie warsztatów dotyczących techniki w której wykonuję biżuterię :)
Ehhhh fajnie mieć nareszcie kawałek innego świata niż tylko dom, mąż i dzieciaczek :)

A z przykrych spraw to Kuba ma pieluszkowe zapalenie skóry, które powstało najprawdopodobniej na skutek zmiany firmy pieluszek. Byłam u pediatry i dostałam receptę na maść z antybiotykiem, jutro wykupię i mam nadzieję, że pomoże.
O tyle jest dobrze, że Kubuś ma narazie łagodny stan zapalenia i jeszcze go nie szczypie i nie boli.

pozdrawiam Was serdecznie

Agapa główka do góry, jutro pewnie będzie o niebo lepiej!
Monikasia mhmm a mnie nie chcesz przypadkiem zaprosić na taką kolację?? z chęcią bym wpadła :D
Elizz super z tą biżuterią, ale nie dziwię się - jest piękna! bardzo podoba mi się ta ekologiczna brązowa bransoletka której już nie masz.. napisz prosze za ile ją sprzedałaś i jaka jest szansa że zrobisz podobną??

Nie pochwaliłam wam się zdjęciem mojej Kruszynki
Oto ona :-D
Scan.jpg

Witam po weekendzie, niestety wychodzą skutki mojego długiego chodzenia z Krystkiem i bratem po mieście, boli mnie lewy pośladek i chodzę teraz jak kaleka. Chyba nadwyrężyłam sobie jakiś mięsień, ale to tylko moja wina. Syn ciągle ma jeszcze katar, aplikuje mu kropelki do noska i odciągam mu glutki ,choć jest wtedy bardzo nieszczęśliwy, niestety muszę mu trzymać obie ręce bo inaczej nie da się mu odciągnąć. Jak mu odciągam to tak płaczę jakby mu się jakaś krzywda stała, a jak już zabiorę sprzęt, to humorek powraca.
Agapa: Śliczne maleństwo:tak:

reklama
Do góry