reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Witajcie :)
Motylku oj wspolczuje Ci tych dolegliwosci Kochana, ale za to pozniej...:)) tylko Ci bede zazdroscic POZYTYWNIE oczywiscie;) Trzymaj sie:*

U nas znowu sloneczko wyszlo i ciepelko jest. Chodzimy na spacerki i jest super.
A ja zasuwam na rowerze stacjonarnym kiedy mala spi:D no musze sie sie doprowadzic do porzadku;)
Wczoraj kupilam sobie 3 pary butow, zaszalalam troche a co...:p Emisia co chwile wyciagala je z pudelek i wolala " mama, tatu - bucicie! " :D
Ostatnio mi niezawiele je ale mysle, ze to przez zabki. Maja juz wasze Kruszynki trojki? Mojej wyszla jedna i stop.
Milego dzionka:*

reklama
Witajcie
Ja na wakacjach u Agapy :):) jest super ale najciekawsze dopiero przed nami..
dzieci zdrowe szaleja.. Kubie wyszły już wszystkie trójki i teraz spokój, nareszcie bo zostały nam tylko 5 :):)
Kuba odkąd jestem u Agaty jest bez butli i już tak zostanie pije z kubeczka :):) teraz jeszcze tylko smoka zlikwidować i już bedzie całkiem super facet.. Mówi coraz więcej słów i strasznie uparty jest ;))
Pogoda taka sobie, wczoraj było gorąco a dziś pada ;/
Pozdrowienia dla wszytskich

Hej:)
Alee pustka:(
Pati to udanego pobytu zycze:)) i ladnej pogody oczywiscie.
U nas tez pada:( Ale za to zrobilam porzadki w szafach. Powymienialam malej ciuszki na wieksze.
Mialam dzisiaj isc do laryngologa ale dostalam @ pierwsza po zabiegu i jakos dziwnie sie czuje...:(
Milego dzionka:*

Piszcie dziewczyny bo watek nam padnie niedlugo...

A myśmy dzisiaj mieli półgodzinny spacer w wielkiej ulewie :)

Kuba był dziś szczepiony, ważony i mierzony.
Przy szczepieniu jak zwykle nawet się nie zorientował kiedy pielęgniarka wbiła igiełkę :)
Ma 86 cm wzrostu i waży 12,5 kg. Pani Doktor powiedziała, że to wymiary dwulatka!

Ile ważą i mierzą wasze maluchy???

Przy szczepieniu jak zwykle nawet się nie zorientował kiedy pielęgniarka wbiła igiełkę :)
Ma 86 cm wzrostu i waży 12,5 kg. Pani Doktor powiedziała, że to wymiary dwulatka!

Maja ma 85cm i waży 12900g i mi pani dr pow. że jest ok

Witajcie moje Słodziutkie:)Dawno nie pisałam...ale zagladam i czytuję.Ostatnio nie pisałam bo mam problemy z moim M.I to wszystko mnie dobija.W dodatku mamy remont mieskania i wszystko się kręci wokół tego.Zuzia jest fajniutka.Mądra i rozumna:)Uwielbia suszarkę i odkurzacz:)Jak jej mówię że teraz poodkurzamy to leci do odkurzacza:-)Ostatnio przebiła jej się 4- ka jedna a drugiej nie widać.Jeszcze te trójki:(((Popłakiwała ostatnio mi w nocy.Dalej się cyckujemy:sorry: taaaakkk wiem to już zboczenie chyba:)Ona mnie tak molestuje w nocy.Cmoka i maca mnie w dodatku.Ahhh a w dzień tez nie odpuszcza.W czerwcu miałam egzaminy w szkole.Dopiero wyniki w sierpniu.Marzy mi się zakład fryzjerski....ahhhh daleko jeszcze do tego.Idę spać.Miłej nocki Wam zycze.:-D

Hej!
U nas burza za burzą. Wszędzie mokro i błoto, więc każdy spacer=przebieranie.
Moja ma 81cm wzrostu i 10kg wagi. A na buzi jest pyzunia. I apetyt ma nieziemski, ale też nie siedzi dłużej niż sekundę w miejscu. I też mnie cycka, ale tym razem będę karmić na maxa. Przy chłopakach rezygnowałam w okolicy 17-18 miesiąca, a teraz chcę to pociągnąć jeszcze, więc Edzia nie jesteś sama :-)
Aha, przyszła biżuteria od Elizz i mówię Wam, jest piękna. Aż myśl o konieczności pójścia do pracy milsza, kiedy sobie pomyślę, że pójdę w tym naszyjniku.
A poza tym u nas wiśniowo, bo przerobiłyśmy 60kg wiśni i się lepię, więc pa!
An

Witajcie moje Słodziutkie:)Dawno nie pisałam...ale zagladam i czytuję.Ostatnio nie pisałam bo mam problemy z moim M.I to wszystko mnie dobija.W dodatku mamy remont mieskania i wszystko się kręci wokół tego.Zuzia jest fajniutka.Mądra i rozumna:)Uwielbia suszarkę i odkurzacz:)Jak jej mówię że teraz poodkurzamy to leci do odkurzacza:-)Ostatnio przebiła jej się 4- ka jedna a drugiej nie widać.Jeszcze te trójki:(((Popłakiwała ostatnio mi w nocy.Dalej się cyckujemy:sorry: taaaakkk wiem to już zboczenie chyba:)Ona mnie tak molestuje w nocy.Cmoka i maca mnie w dodatku.Ahhh a w dzień tez nie odpuszcza.W czerwcu miałam egzaminy w szkole.Dopiero wyniki w sierpniu.Marzy mi się zakład fryzjerski....ahhhh daleko jeszcze do tego.Idę spać.Miłej nocki Wam zycze.:-D
Edzia jak fajnie cię znowu "widzieć". Myślałam o tobie :-D Kurcze co to za problemy? Mogę ci jakoś pomóc?

A ja wczoraj przylapałam moją Kruszynkę na falowaniu brzuszka i jestem mega szczęśliwa. Dziś lecę do gina. Jak będę miała foto to wstawię

Monikasiu wypad juz jest bardzo udany. Wczoraj byliśmy na basenie Kuba na początku sie bał płakał ale po dłuższej chwili był już szcześlliwy i uśmiech nie schodził z jego twarzy :):)

Mój Kuba miał przy ostatnim szczepieniu 91 cm i 12,600 ale on to długi po tatusiu jest :)
Edziu mam nadzieje że wszystko powoli zacznie sie układać i remont też szybko skończycie....podziwiam wszystkie kobiety które tak długo karmią piersią :):):):tak:
Hej!
U nas burza za burzą. Wszędzie mokro i błoto, więc każdy spacer=przebieranie.
Moja ma 81cm wzrostu i 10kg wagi. A na buzi jest pyzunia. I apetyt ma nieziemski, ale też nie siedzi dłużej niż sekundę w miejscu. I też mnie cycka, ale tym razem będę karmić na maxa. Przy chłopakach rezygnowałam w okolicy 17-18 miesiąca, a teraz chcę to pociągnąć jeszcze, więc Edzia nie jesteś sama :-)
Aha, przyszła biżuteria od Elizz i mówię Wam, jest piękna. Aż myśl o konieczności pójścia do pracy milsza, kiedy sobie pomyślę, że pójdę w tym naszyjniku.
A poza tym u nas wiśniowo, bo przerobiłyśmy 60kg wiśni i się lepię, więc pa!
An

No to troche tych wiśni było :szok::szok::szok::szok:

reklama
Witajcie. Byłam dzisiaj na wizycie z maluchem wszystko ok waży 2200. Krystek ma wszystkie 4 ale jak na razie nie widać by mu 3 szły, ostatnio zaczął sam wchodzić po schodach, trzyma się poręczy i jak wchodzimy po nich to ja liczę i on też ,ale tylko powtarza cyfrę dwa, a dziś rano podszedł do mnie z reklamówką cyfrowego polsatu i mówi do mnie trzydzieści, potem W mi powiedział ,że wczoraj ją oglądali i coś mówił Krystkowi że 36 kanałów jest.

Do góry