reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Przykro mi Madzia.:-( :-( :-(

Niedawno u mojej młodszej siostry wykryto komórki nowotworowe. Teraz każde badanie to niesamowity stres. Ma małe dzieciątka i niecałe 25 lat.

reklama
Witajcie w Nowym Roku

własnie mialam sie troche pożalić, ale jak przeczytalam Madzia
to chyba nie mam co narzekać tylko modlić się o zdrowego maluszka bo to teraz najważniejsze dla mnie
trzymaj sie

Jakie to okropne ...tyle ostatnio się słyszy o rakach...
W sierpniu zmarł na to mój teść, miesiąc później moja ciocia....A ja ciągle nie mogę w to uwierzyć...:no:

Magda, Marlenka przykro mi :(

Ja zawsze przy jakichkolwiek życzeniach i wartościowaniu stawiam zdrowie na pierwszym miejscu. Bo gdyby mój można powiedzieć ojczym miał zdrowie to byłby dziś z nami, Filip miałby cudownego dziadka, ja z siostrą kogoś kto może być w końcu dla nas ojcem, a moja Mama wspaniałego faceta... ale niestety zmarł na raka, to już 5 lat, a ja też ciągle nie mogę się z tym pogodzić. To był taki wyjątkowy człowiek... Ale cieszę, się mimo wszystko, że dane mi było go spotkać w swoim życiu.

kochane dziewczynki jestescie, ze tak sie przejelyscie. my wczoraj caly dzien nie moglismy sobie miejsca znalezc. caly czas o tym maluszku myslimy... szczegolnie teraz jak juz wiemy co to rodzicielstwo. moj m tez ciagle mysli o tym co by zrobil na Jego miejscu, przeciez my tez mamy synka... oj, a tak niedawno mielismy robic razem grilla itp "przyziemne" sprawy :no:

czesc dziewczyny
czy i ja moglabym dolaczyc do listy marcowych mamus i ich dzieciaczkow??
mam na imie Kasia a moja coreczka Lenka
urodzial sie 1 marca 2006 roku o godz. 14.32, wazyla 3100 i miala 58 cm
jestesmy z Łodzi, obie siedzimy w domku :)
Lenka jest straszna rozrabiara i dzieckiem z dosc mocnym charakterkiem:)
ma juz 7 zabkow,raczkuje od dawna, a teraz doskonali chodzenie za raczki i przy meblach, a oprocz tego jest strasznym maminym cycuchem bo nic nie oge bez niej zrobic :)

pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Marlenka ja też jestem dobrej mysli.
....Wogóle co to za jakieś choróbska ostatnio atakują i to coraz młodszych ludzi - szok.

Do góry