reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hmm, no to mamy coraz wiecej mam-ciezarowek ;-)
narazie sa trzy, jak dobrze licze :baffled: :confused: kto nastepny?? :-)
ja poczekam az dostaniemy moze jakies swoje mieszkanko i wtedy biore sie do "roboty" :-D

reklama
Kati, przyjmij gratulacje i od nas! My zdecydowalismy, ze bierzemy sie za staranko jak Ella skonczy 18 miesiecy!:tak: Juz sie nie moge doczekac! Chyba sobie zaloze suwaczek i bede dni odliczala:-D :-D :-D :-D

kati pewnie samo przyjdzie opiekowanie sie 2 dzieci bo jak sobie czlowiek pomysli to za nic wyobrazic sobie nie moze;-)
a termin piekny marzy mi sie tak latem z brzuszkiem chodzic-ubrac sukienke jakas...........a nie tak zima w wielkiej kurtce............czulam sie wtedy jak ''pi i sigma''(taka bajka byla;-))

Sylwia 532 - :tak: dokładnie miałam takie samo uczucie - wyglądałam jak bańka wstańka :laugh2: :laugh2: :laugh2: - ta wielgachna kurtka, zadługie rękawy :no: bo w brzuchu nic innego nie chciało się zapiąć no i zakładanie buciorów :laugh2:

Kati GRATULACJE.

Ja też pamiętam, jak czułam się jak hipcia, no i to zakładanie butów, ufff Najgorzej było z rozbieraniem i ubieraniem u lekarza ;-)

kati - Kochaniutka, GRATULACJE
a termin masz fajniutki, urodzinki mojej Babuni i moje imieninki, a do tego 3.09 bralam slub cywilny - hihi, no i fakt ze latem z brzuszkiem pochodzisz, te sukieneczki dla mamus w ciazy, mnie kusza aby tez tak wycyrklowac z Nr 2 zeby brzuszek latem pokacac, a nie "chowac" pod swetrami i plaszczami zima.

i my tez z gratulacjami podążamy
zyczymy zdrowka i oby wszystko szlo tak jak powinno do 3 wrzesnia
poza tym inaczej jest zupelnie z druga ciaza wiem bo juz to przeszlam
bylo inaczej spokojniej a przede wszystkim wiedzilam co i jak bedzie po kolei :)

reklama
Kati - ja już zdaje się gratulowałam wcześniej :-) :-) :-) :-) ale moje gratulacje są oczywiście nieustanne ;-)

my o drugim bobasku pomyślimy może w połowie przyszłego roku :-) :-) , a jak powiedziałam mężowi, że za 2 lata (bo nie chciałam go stresować) to stwierdził, że za duża różnica wieku by była :szok: :szok: :szok: - a kiedyś przed ślubem mówił że dziecko - może ewentualnie później i tylko jedno!!:laugh2: :laugh2:

Do góry