reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
feluga oj to musial byc bol..............dobrze ze wszysto ok i ze opieka cudowna,no to masz po czesci namiaske porodu po sluchaniu wrzaskow ;)

Na dobry humor:
Spotkały się stworzonka z Ludzkich Dolinek.
Opowiada Woskowinek:
- Do mnie zagląda czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie
wyciagnać, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać.
Na to Próchniaczek:
- Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym
razem wykurzyć, chowam się głęboko między zabkami i nic mi nie może zrobić...
Dołacza się Grzybek Pochewka:
- A do mnie zaglada czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw
zdecydować czy wejsć czy nie, a na koniec zarzyguje mi cała chatkę...
Na to wyrywa się Próchniaczek:
- O, o! Tego gnoja to ja też znam

już nie mogłam patrzeć dzisiaj na bałagan i razem z mężem posprżataliśmy, wspólnymi siłami poszło szybko ale teraz padam na twarz idę się zalać ciepłym mleczkiem z miodziem :)

Tez sie bardzo bardzo ciesze ze juz jestem wdomu, bo powoli mnie deprecha lapala- 3dni bez forum!!!!! Teraz powoli nadrabiam zaleglosci.

reklama
Hola Dziewczyny!
Witam po powrocie z Meksyku.
2 tygodnie a tyle nowości, wesolutko tu macie ;D ;D ;D
te dowcipy - rewelacja ;D
pewnie wszystkie już śpicie - ja jestem teraz troche przestawiona czasowo to chociaż sobie teraz Was poczytam.
pozdr.

Do góry