reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

oj, aqua wspolczuje. mi bartek tez zaczal takie cyrki wyczyniac- to chyba pzrez to ze oni wiedza ze nie mozemy dzwigac wiec na rece sie nei wezmie :sorry2:
a co do tej babki- to udana- ciekawe czy sama ma dzieci skoro tak sie wymadrza :wściekła/y:

reklama
Witam Was dziewczynki serdecznie po kolejnej dluzszej nieobecnosci. Jestesmy teraz w PL i planujemy juz zostac co strasznie mnie cieszy. Dostałam sie na staż do US a maz prace we Wrocławiu takze to juz jakis poczatek. Emi na razie pilnuje kolezanka bo w zlobku nie ma miejsc i nie wiem co bedzie dalej bo kolezanka tylko do konca wakacji moze, ale czas pokaże. :tak:

witaj Kasiula i pisz z nami dzielnie :tak: Przeniosłyśmy się na pogaduchy :-D

Cieszę sie, że dostałas staż i Twój mąż pracę ma w PL. Życze powodzenia :tak:

Witaj Kasiula cieszą mnie takie powroty jak WAsz:tak:
ja nie mogę się doczekać, kiedy moja kuzynka z rodziną w końcu zjedzie z Anglii, ostatnio mówiła, że jeszcze maX 3 lata ale kto ich tam wie... Natomiast szwagierka z rodzina wyjechała w kwietniu i są tacy zachwyceni, że zostają na stałe:-(

Dziewczyny wysylalyscie ostatnio linki swoich lazienek czy moge prosic jeszcze raz?pochwalcie sie :-)
szukam bo mamcia moja wbudowala domek a podobalo mi sie kilka waszych pomyslow szczegolnie te bambusowe czy cos PLISSSSSS pomozcie!:-p

Kasia fajnie ze u was wszytsko wporzadku:-)bedzie juz teraz tylko dobrze zobaczysz wazne ze pracka jest i jestescie tam gdzie wam najlepiej:-)

Karolkaz dziekuje :-) wlasnie tak sobie ogladam ta strone i bardzo ladne maja te pltki podoba mi sie tez Fantazja i Altea/abir verde poszukuje czegos wlasnie zeby fajny klimat robilo miedzy w sauna a jaccuzi;-)

Witamy wszystkich po wakacjach!!!:-):-):-)
Znaczy naszych wakacjach, bo juz niestety wojaze zakonczone i jestesmy z powrotem w obrzydliwie mokrej Irlandii:-:)-(
W domku bylo super! Mamusia nas rozpieszczala na maxa i teraz nie wiem za co sie zabrac bo mi z lenistwa rece do ty..a przyrosly:-D:-D

Wszyscy mamy sie dobrze, Ella opalona i "wyplywana" w jeziorze i morzu za wszystkie czasy. Bylismy kilka dni w Sopocie jak Alan do nas przyjechal i bylo Bosko! Pogoda dopisala, czysta rewelacja.
Dzidzia rowniez ma sie dobrze i juz kopie od dwoch tygodni a dzis nawet widzialam jak brzuch sie ruszal po raz pierwszy od kopniakow:tak::tak::-):-)
Zapomnialam napisac, ze Ella juz nie uzywa pieluch. Nauczyla sie w tydzien i miala moze wszystkiego ze trzy wpadki i wola slicznie i siusiu, i kupke i nie ma zadnego problemu! Dzielny zuszek.

Pozdrawiamy wszystkich bardzo mocno i lece czytac co u Was! Buziaki!!!!

reklama
Do góry