reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

wiecie co zaobserwowałam? zrobiło mi się coś niesamowitego z cerą ::) jest jakaś taka super ładna i aksamitna tzn, ja nigdy nie miałam kłopotów ze skóra i cerę miałam raczej ładną ale teraz to przekracza granice przyzwoitości, taką buźkę to miałam oststni raz mając chyba 16 lat..... szok ::) 8) jeśli to hormony, to ja chcę je zachować po porodzie ;D

reklama
Fionka u mnie to samo,zadnego pryszcza i gladziutko jak nigdy. Nawet jak wychodze to juz podkladu nie stosuje chyba ze dla poprawienia kolorytu.

no to jesli chodzi o cere, to u mnie odwrotnie- co chwile cos wyskoczy, jakas czerwona jestem i w ogole tak zmeczona ta moja buzia, jakby spuchnieta troche. och slicznotka to ze mnie raczej nie jest :)

reklama
Do góry