reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Oki - posprawdzałam i przeliczyłam wszystko raz jeszcze! Teraz powinno być już oki! A info o terminie i to na ile przed terminem będę brac i obliczać na podstawie terminu podanego na liście, którą stworzyła kiedyś Azik, oki?

A jeśli chodzi o info, w którym tygodniu ciąży nastąpił poród - zgodnie z tym co pisały dziewczyny, jak to jest określane w szpitalu, czyli ważne są skończone tygodnie ciąży.

Czy tak będzie oki? Bo już sama się motam ;D

reklama
Mój Łukasz już od jutra ma urlop :) Namówiłam go od razu na buszowanie posklepach, jedziemy jutro oglądać wózki. ;)

Dziewczynki, jestem jeszcze 2w1 :), ale staram się jeszcze popracować zawodowo (mało, ale zawsze coś). W zasadzie to więcej siedzę w kuchni albo w sypialni :). U mnie nie zanosi się chyba na szybkie rozwiązanie, chociaż termin wg USG wychodzi na 2 marca. Cały czas patrzę na BB :).

Agao, rozdwajaj się nam :)

Catherinka, super listę zrobiłaś, dziękuję :). Aha, podaj mi proszę numer GG, bo nie dostałam od Ciebie wiadomości :), a tak będę już miała z Tobą kontakt i gdybym zaczęła się rozsypywać, to będzie info na komunikatorze :)

nie zapowiada się u mnie dzisiaj znowu nic

a poza tym strasznie mnie dzisiaj na brzuchu skóra swędzi

Mnie od wczoraj tez potwornie brzuszek swedzi. Dalej rosnie ???

Mam dzis kiepski humor- nie dosc ze nie mam nic do roboty i potwornie mi sie wprost nudzi ( a w tym tygodniu juz mi maz samochodu nie da, bo stwierdzil, ze na tym etapie nigdzie bez niego mam sie nie ruszac :( ) to jeszcze dzwonila ksiegowa za szkoly i powiedziala, ze poniewaz nie doszlo do nich nic z Zusu w sprawie tego zaswiadczenia rehabilitacyjnego, to na razie mi kaski nie przeleja. Chociaz wszystko juz wyliczone i czeka. Kiedy ten Zus to zalatwi ??? Moglby sie pospieszyc! :mad:

A ja tak z innej beczki. Pisalyscie o marcowym wydaniu "Mamo to ja" w ktorym miala byc torba. Nalatalam sie wczoraj jak glupia po calym osiedlu zeby ja kupic i nigdzie nie bylo. No jesli juz byly to tylko niebieskie. Chcialam zielona. Zmarzlam okropnie mimo ladnego slonka i stwierdzilismy z moim ze juz wracamy do domu. Po drodze byl jeszcze jeden kiosk zreszta najblizej domku ale myslalam ze w nim napewno nie bedzie. BYLA! Jedna sztuka gazetki i akurat z zielona torba. Bardzo sie ciesze bo naprawde jest calkiem niezla. Nawet sie zastanawiam czy nie przelozyc z duzej torby do tej drobiazgow do szpitala typu:podpaski,kosmetyki.

reklama
mi też się nudzi wstałam o 9 rano zjedliśmy sniadanie i nie wiedziąłam co wymyśleć pojechaliśmy na myjnię bo samochód syfiasty zapłaciliśmy 2 fakturki i wróciliśmy do domku przygotowałam do obiadu mąż na trreningu a mi się nudzi w miarę w domu porządek na okna się nie zdecyduję bo nie chce się przeziębić

no i mam stresa tata jutro na 20 do BYdgoszczy jedzie po wyniki i z nimi do lekarza

nocka nie była taka zła oprócz wstawania na siku co godzinę :(

Aniam
nie mów mi nic na temat ZUSu akurat wczoraj dosatałam kasę ale z ostatnią wypłatą tak sie ociągali ze myślałam że mnie szlag trafi :mad:

Do góry