reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Jakby się wam terminy przesuwały po kolejnych wizytach, piszcie, będziemy aktualizować!

Pytia, super pomysł z ta lista:0 mam nadzieje, ze niedlugo przybedzie na niej pare nowych osob

pozdrawiam cieplutko:)

u mnie wszystko ok....żyje!!!!!!i nic mi nie jest...oprócz młodnosci i wzdec.....niech sie to juz skonczy....:)

reklama
Czesc Marcówki :) Jestem tu nowa i chciałabym się do Was przyłączyć, bo również moja Fasolka urodzi się w marcu (z moich obliczeń termin przypada na 14 marca). Na razie przez ostatnie 10 dni zyłam w stresie, morfologia wyszła tragiczna, dostałam skierowanie do Instytutu Hematolgii (bo wyszla anemia i leukopenia), zrobili znowu badania i jest troszeczkę lepiej (będę teraz pod obserwacją IH). Poza tym mam mdłości głównie wieczorami, piersi powiększyły się o jeden rozmiar (co to będzie pod koniec ciąży??), boli prawy jajniczek, poza tym jest w porządku :) Pozdrawiam Was, Ania

Do góry