reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A ja czuwam. Łukaszek miał 45-minutowy atak megakolki. Podejrzewam kalafior, który zjadłam. To chyba pierwsza taka straszna. Teraz pobolewa mnie kręgosłup. Nie mogłam utrzymać maluszka - tak się wyginał. Dopiero masaż brzuszka i kropelki esputikonu, i moje mruczenie go uspokoiły i uspały... :(

reklama
Mama Oli ja tez bym juz do niej nie poszla!
Jak wogole mogla tak powiedziec ci ze to ja nie interesuje?mysle ze wszytsko ja powinno interesowac i powinna cie wysluchac pozniej postawic diagnoze czy wypisywac recepty.
Co za wredne babsko! :mad:

Marlenka mam nadzieje ze Lukaszkowi sie polepszylo i kolka zniknela biedaczek ucaluj go od cioc z BB.

Maggusia Maluszek śpi, choć od czasu do czasu postękuje. Straszne tak patrzeć bezradnie na maluszka i nie wiedzieć, co się dzieje. I w tym wszystkim trzeba znaleźć w sobie spokój. Myślę, że spać... Dobranoc wszystkim klikającym

Mamaoli, dość mocno podnioslo mi się ciśnienie po przeczytaniu Twojego posta... Jak to lekarki coś może nie interesować, kwestia związana z aktualnym problemem jej pacjenta...??????????? ::) Bez komentarza... Współczuję i mam nadzieję, trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś w końcu trafiła na lekarza godnego tego miana, może ten prywatnie w końcu będzie kompetentny... ::)

Marlenka, dziś na pewno Łukasz będzie miał lepszy dzien!

Marlenka, napisz datę i godzinę urodzenia Łukaszka, czy to było przed czy po terminie i ile dni, który to był tydzień ciąży oraz wagę i wzrost po urodzeniu :)

reklama
Mamaoli ja bym tej lekarce w ogole nie zaplacila. jak tak mozna??? przeciez byla to wizyta prywatna a od niej chyba cos trzeba wymagac bo za to placimy.
trzymam kciuki za Maksia. wszystko bedzie dobrze

Do góry