reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Simon Wszystkiego Najlepszego !!!!!

NOrmalnie się w pale nie mieści że są tacy lekarze. Jak ktoś kto ma w d....... ludzi - dzieci wybiera taki zawód to powinien zostać zlinczowany.Wrrrrrrrrrrrrrr

ostatecznie nie zapłaciliśmy bo nie poszłam do recepcji
tam po zapłaceniu za wizyte podbiliby nam recepty
ja i tak ich nie zrealizuje więc olałam

Mama Oli no to dobrze.
Tylko szkoda ze Maksiu nie otrzymal pomocy od lekarki moze znajdziesz jakiegos naprawde dobrego lekarza wkrotce i synkowi pod leki co pomoga tego ci zycze i tzrymam kciuki zeby bylo lepiej!

my wreszcie dziśustaliliśmy, że w przyszły poniedziałek jedziemy do Kołobrzegu i do Świnoujścia. Kołobrzeg - to dla mnie będzie ciężkie przeżycie - w sumie każde miejsce przypomina mi tam mojego tatę, ale chcę tam pojechać, a Świnoujście - będzie bazą wypadową do Niemiec m.in. w drodze powrtonej do domku zamierzamy zahaczyć o Wrocław. nareszcie bedzie coś na kształt urlopu :p

kaśka76 pisze:
my wreszcie dziśustaliliśmy, że w przyszły poniedziałek jedziemy do Kołobrzegu i do Świnoujścia. Kołobrzeg - to dla mnie będzie ciężkie przeżycie - w sumie każde miejsce przypomina mi tam mojego tatę, ale chcę tam pojechać, a Świnoujście - będzie bazą wypadową do Niemiec m.in. w drodze powrtonej do domku zamierzamy zahaczyć o Wrocław. nareszcie bedzie coś na kształt urlopu  :p

to będziesz przejeżdzać przez Szczecin :)

Dziewczyny. Rzeczywiście Łukaszek miał lepszy dzień. Nawet u lekarza badającego jego bioderka śmiał się na głos. Zapłakał na koniec tylko tak dla zasady :-)

reklama
Łukaszek urodził się 15 marca o 15.20, dzień po terminie (termin 14 marca), 40 tydzień ciąży, waga 3450 g i 54 cm :-)

Do góry