reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

W sumie nie dziwię się po tym, o czy się czyta non-stop, to aż strach.
Mam jednak nadzieję, że się sprawdzę :-)
Swoją drogą napisze do moderatora. Dziękuję za podpowiedź.

reklama
Kinga OK :-)

oj czuje jak rośnie...
ale ruchów jeszcze nie

i myslę dzis intensywnie nad imieniem dla dziewczynki bo Amelia jednak nie bardzo..

Ale jestem dzis zmeczona :-( Od kilku dni Ola zamiast jak zwykle o 20-20.30 idzie spac o 21.30-22.30Nie wiem czemu, czy to taki okres rozwojjowy ??? Bo raczej nic jej nie boli, po prostu jest bardzo rozbawiona (w dzien spala tyle co zwykle, a rano tez wcale dluzej nie spi).

Ale cos dobrego :) :tak: Dzis Ola z zapalem cwiczyla postawe do raczkowania (juz swietnie sie trzyma na 4 :-D ) i udalo jej sie zrobic pierwszy kroczek na czworakach :) :-):-):-)

AniaM pocieszę Cię, że moja Agata obudziła się rozbawiona o 3 w nocy i nie chciała spać, jak podeszłam do łóżeczka to przywitała mnie wybuchem śmiechu :-D:-D:-D
cuda robiłam, żeby usnęła, w końcu skapitulowałam, wzięłam ją do naszego łóżka, zasnęłam, a ona klepała nas po twarzach i też w końcu padła :-D:-D:-D rano wstała o 6:30 :-)

Aniam, no to gratulacje dla Oli! :)

Skąd te nasze dzieci biorą tyle sił co? :) Przecież gdyby dorosły człowiek chciał tak machać caly dzień wszystkimi kończynami to po godzinie by chyba padł :)

reklama
Do góry