reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kciuki zaciśnięste:)a ja mam dzisiaj jakiegoś dołka....jagoda budzi się w nocu 15-20 razy.....to chyba nie jest normalne,wszyscy trąbią mi o lęku separacyjnym, ząbkowaniu...a ja po prostu nie wyrabiam ze zmęczenia....poza tym ma megaśnie odparzoną pupę, a ja nie mam pojęcia od czego, od dzisiaj stosujemy termentiol bo nic innego nie pomaga..w dodatku czuję się cholernie samotna, nie mam się nawet do kogo odezwać, paweł w szkole, rodzice i rodzeństwo na imprezach. kontakty ze znajomymi urwały się kiedy zaszłam w ciążę...ech....jak czasami może brakować przyjaciół

reklama
Emcia trzymam mooocno kciuki

maga ja też dzis mam doła i też jakaś samotna się czuję i...szkoda gadać:-( odkąd wstałam, wszystko mnie dołuje albo wyprowadza z równowagi i ciągle mam płacz na końcu nosa. Michał poszedł do pracy a ja odetchnęłam z ulgą, bo ciagle mi sie pyta o co mi chodzi i czemu sie do niego nie oddzywam a ja po prostu nie chce mu w kółko tych samych żalów wypłakiwać, mam wrażenie że i tak mnie nikt nie rozumie
i że wszyscy mają jakieś rozrywki tylko ja nie:-(

mamooli doskonale cię rozumiem.....ja też po prostu chciałabym mieć kogoś, z kim mogę porozmawiać, komuś, komu mogę się wypłakać, ale nikogo takiego nie ma....

Magda ja też tak wstaje jak ty - Kuba przegina jezeli o to chodzi - dzisiaj w nocy spałam dwa razy po godzinie - i nie wiem o co chodzi mojemu dziecku ???????? jest coraz gorzej a ja jestem przez to mega niewyspanie rozdrażniona i lekko nieobecna

Emcia będzie dobrze trzeba w to wierzyć , kciuki będziemy trzymać

Emcia- trzymam kciuki :yes: Wszystko bedzie dobrze :tak:

Maga- pupa jak sie raz odparzy to wchodza grzyby i potem to jest bledne kolo. Sprobuj dostac od lekarza cos co grzyby wybije.

Anik, Catherinka- badzcie dobrej mysli :tak: - niedlugo wprowadzicie sie do waszych nowych mieszkan :tak::tak::tak:

Mamaoli- Pomysl jak dobrze ci bedzie na emeryturze;-) ja ostatnio zawsze jak padam na pysk to wyobrazam sobie jak na emeryturze bede miec duzo czasu, bede sie wysypiac, spokojnie siade sobie z dobra ksiazka, pysznym ciastkiem i goracym kakao i bede sobie czytac i nikt mi nie przeszkodzi...:-D od razu mi sie dobrze robi:-D:-D:-D

A Ola dzis skonczyla 8 miesiecy i zeby to uczcic chyba po raz pierwszy sama usiadla-:-) - z pozycji na czworakach:-)

Ja juz sie zaczynam przyzwyczajac do pobudek co godzina i jak Ola spkojnie przespi np. 2 godziny to sie od razu niepokoje:-D

reklama
Do góry