reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

azik podobno dobrze jak dziecko pokrzyczy w trakcie inhalacji - ze względów zdrowotnych ale źle bo zraża się do inhalatora. U nas też czasem cyrki wyprawiamy - śpiewamy, tańczymy żeby usiedział te kilka minut na miejscu.

Mamaoli wszystkiego najlepszego dla Ciebie, oby to słoneczko które rozwija się w Tobie dodało Ci sił i wytrwałości w pokonywaniu trudów dnia codziennego. I pociechy z tych dwóch małych urwisów. Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia

reklama
MamaOli- wszystkiego naj, naj, naj i tylko radosnych chwil w życiu!!!

Anian- dla Cebie życzenia na regionalnym czekają:-) :tak:

Wszystkim Barbarom uśmiechu i spełnienia marzeń!!!:happy:

:-) :-) dziękuje dziekuje
jak mi milutko się zrobiło:happy:
Maks dziś kończy 9 miesiecy a ja.. 29 latek
to juz moje ostatnie dwudzieste..

anian i dla Ciebie najlepsze życzenia:tak:
zdrowia, radości dużo miłości no i rodzeństwa dla Patrycji;-)

ojej, nie bylo mnie przez weekend (komputer padl) a tu tyle napiszane!! ja tego nie nadrobie ;-) ani na tym ani na innych watkach oj! ;-)

wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantek!!!

reklama
Do góry