reklama
dzis u mnie zimno..,ze hej!..a ja..- zmyłka- zaswieciło rano słońce- wiec ciach ciach..i na spacer.....już za rogiem coraz chłodniej było...a ja coraz dalej od domu.............jak wyszłam ok 10.30........wróciłam o 13.30...potem do pracy...a teraz padammmmmmmmmmmmmmmmm......zmarznięta.....................idę zaraz od prababci odebrac małą ...przytulimy sie i idziemy spac(mam nadzieję, ze Klaudii plany na dzisiejszy wieczór są podobne

Gluszek, bo musialam wyrzucic wszystkie zalaczniki, zeby moc wstawic cos nowego - i efekt jest taki, ze wszystkie dotychczasowe poznikaly :-( :-( :-( ...ale to nie tylko u mnie, niestety...
To może spróbujesz przez żabę. Mi się udało. Działa fajnie.

Heatherek to pakuj walizke i siup do mnie na wczasy bo u nas wiosna:-):-)
A serio to ja bym chciala poczuc troche zimy i choc milo jak cieplutko na spacerku to jednak jak widze te biel na zdjeciach to przyznaje, ze troche zazdroszcze.
A serio to ja bym chciala poczuc troche zimy i choc milo jak cieplutko na spacerku to jednak jak widze te biel na zdjeciach to przyznaje, ze troche zazdroszcze.
reklama
Cicha, to pakuj walizke i siup do nas na wczasy!
Ja, tak jak Pati, uwazam ze zima powinna byc na Swieta - i wtedy nie mam nic przeciwko temu. A potem juz wiosna
Jeszcze jak jest taka pogoda, jak dzis, ze mroz i slonce, to oki... ale jak plucha, deszcz ze sniegiem, mokro, to bleeeee.....

Ja, tak jak Pati, uwazam ze zima powinna byc na Swieta - i wtedy nie mam nic przeciwko temu. A potem juz wiosna

Podziel się: