reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

Dzieki dziewczyny :-)
PARTYSIA wspolczuje ze Sewi jestt marudny
MIKUS ciesze sie ze impreza udana :-)

U nas ok Oli zdrowa Zaczela jesc deserki i obiadki pomalu juz wprowadzam Jest grzeczna ale ona taka jest zawsze :-) No czasem ma gorszy dzien ale to normalne :-)

Maz jak narazie przestal pic Niby zrozumial co moze stracic Ja czekam na dluga jego przemiane ale jakos zabardzo w to nie wierze Papiery rozwodowe zlozone a meza obserwuje Zaraz ide z oli i kolezanka na spacer milego dnia

reklama
witam porannie
dorota - a Oli toleruje takie dania - bo niektore dzici albo nie chca jesc albo brzuszek boli...
a Sewkowi zabek wychodzi :dry:

Dzien dobry
Patrysia TAK Oli lubi obiadki i deserki Lubi jesc z lyzeczki i jak narazie to brzuszek ja bolal po szpinaku wiec narazie go jej wiecej nie podaje Aha i z tego co udalo mi sie zaobserwowac to dostala lekkiej wysypki po KLEIKU KUKURYDZIANYM wiec tez zaprzestalismy a tak to jest ok Choc od 2 dni grymasi prtzy mleku Mimo ze od kilku dni nie jadla odbiadku ani deserku Musialam zobaczyc od czego ta wysypka

Idziemy dzis z oli do szpitala tzn do lekarza tam aby ja zbadal bo ona cos dziwnie oddycha Wydaje przy oddychaniu takie niepokojace odglosy Ide to sprawdzi Nie robi tak zawsze ale dosc czesto a ja wole dmuchac na zimne I dzis chyba pierwszy raz wyjdziemy z nia w spacerowce Jak cos to wkleje zdjecia pozniej :-)
Spacerowka oczywiscie na lezaco :-)

Milego dnia odezwe sie pozniej

Dzis bylamz Oli u lekarza Oskuchowo jest ok oskrzela i pluca sa ok i mam sie z nia udac jutro do swojej pani doktor wiec tak zrobimy
Lekarka byla jakas taka dziwna chyba miala zly dzien

Od dzis zaczyna cwiczenia bo ja mam brzuch jak w 4/5 miesiacu ciazy Cala jest chuda tylko ten brzuch masakra :-(
Zaczynam cwiczyc Mniej slodyczny i bede jadla troche inaczej :-)
3 majcie kciuki :-)

witamy
oj troche mnie nie byloo ale to wina braku czasu moj m ma wolne no i jezdzimy co chwile tu na zakupy tu jeszcze gdzies tu goscie ... :baffled:
my tradycyjnie pobudka o 7 :confused2:
dzis troche gonilismy nasza "kiwi" bo zeszla nam na dol i lazila za lozkami ... ale zlapalam ja :laugh2: kupilismy wczoraj myszoskocza a raczej myszoskoczke ale jest sliczna :happy:
Sewek potem zje drugie sniadanko i pojade pooplacac :tak:
dzis ma byc u nas 9 stopni - zobaczymy bo jak narazie to na tyle sie nie zapowiada :eek:
dorota - super ze z Oli wporzadku a Ty ne martw sie brzuchem bo on z czasem Ci zejdzie ja tez tak mialam ... :tak:;-)

my juz po spacerku
chodzilismy tylko kolo klatki zeby Sewi sie troche odswiezyl wkoncu cieplutko bylo :-D
no i Sewi

catse.jpg

witam moje kochane :-D
wczoraj troche zalatany dzien mialam byla swietna pogoda wiec od rana jedzilismy i zwiedzalismy a ja zapomnialam aparatu
potem na 17 pojechalismy na basen bo znajoma miala karnety i sobie poplywalysmy (zdjecia sa na nk) :tak:
a dzis tez sloneczko pieknie swieci i znow na basen na 18 ale vchyba juz bez malego ... :sorry2:

cześć dziewczyny mam na imię Marika i jestem z Rybnika mam 22 lata jestem w 15 tygodniu ciąży a o dzidziusia z moim mężem staraliśmy się ponad rok miałam cyste na jajniku i dlatego nie umiałam zajść w ciąże ale w końcu sie udało mam termin na 27 sierpień. Pozdrawiam wszystkie sierpniuweczki

MARIKA witaj I mam nadzieje ze jak najczesciej bedziesz tu do nas zagladac :-)

Dziewczyny musimy sie wziasc za siebie i czesciej pisac Bo jakos marnie tutaj ta nasza aktywnosc nam idzie :-(

PATRYSIA SLICZNE ZDJECIA :-)

Mnie tez troche nie bylo ale juz postanawiam poprawe Nie bylo mnie bo Oli wydawala dziwne dzwieki wdychajac powietrze W poniedzialek pediatra powiedziala ze osluchowo ok i dala skierowanie do laryngologa aby zobaczyla krtan Wczora bylismy u laryngologa i dala nam skierowanie do szpitala W ORZEPOWICACH bo ona nie jest w stanie sprawdzic krtani Wiec pojechalismy a tam lekarz sprawdzal krtan tak jak ona Wiec co ona mi bedzie piepszyc ze nie moze zobaczyc krtani dokladnie NIE MOZE CZY JEJ SIE NIE CHCE ? wwwwrrrrrrrr
Okazalo sie ze Oli ma OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-( i najzabawniejsze ze ani pediatra ani laryngolog tego nie widzieli A jak mi wczoraj lekarz pokazal jej gardlo to ja sie przestraszylam :-(.Mamy antybotyk A ja mysle nad zmiana pediatry bo do laryngologa juz do tej samej babki nie pojdziemy.Jutro ide jeszcze do naszej pediatry ale rozejze sie za inna

16 lutego zlozylam papiery rozwodowe a wczoraj dostalismy z M wezwanie do sadu ze rozprawa pierwsza jest juz 12 marca To juz za tydzien Ja jestem w szoku ze tak szybko
M sie stara teraz ale to troche pozno na starania Ja sie nie cofne Zawsze jak sad orzeknie rozwod lub separacje M moze sie nadal starac Zwlaszcza sam dla siebie i dla Oliwki a pozniej dla mnie Co ma byc to bedzie

MARIKA ciesze sie ze do nas zajzalas :-) Jak sie czujesz ?
Moze to szybko takie pytanie ale mysleliscie juz o imionach ?

Sorki za tak dlugiego posta :-)

reklama
Czesc dziewczynki Noc u nas do D... :-(
Ja polozylam sie o 22 i do 23,30 mialam juz 3 pobutki do Oli :-(
Pozniej od 24 do 3 spala i to byly jedyne 3 godziny normalnie przez nia przespane :-( O 3 Grzesiek przyszedl do niej spac a ja poszlam do innego pokoju Od 3 do 6 i tak obudzula sie i ja bedac w innym pokoju tez sie obudzilam :-( Teraz od 6 spiewa sobie w lozeczku A mnie tak glowa boli MASAKRA mowie wam Ostatnio te nasze nocki sa koszmarne

Dzis ide z nia do kontroli I niestety szykuje sie na niespacerowanie dopoki bedzie miala antybiotyk :-(
Milego dnia i zajze pozniej :-)

Do góry