reklama
A my to juz po badaniach
musielismy siedziec tam 15 min bo Seekowi nie leciala krew i krzepla co chwile ale potem jak wkluli mu gdzie indziej to jak prysnela

jutro po wyniki i w srode do lekarza
asia - witaj u nas

medeuska to trza sie jakos umowic dzis mam wolna chate

musielismy siedziec tam 15 min bo Seekowi nie leciala krew i krzepla co chwile ale potem jak wkluli mu gdzie indziej to jak prysnela

jutro po wyniki i w srode do lekarza

asia - witaj u nas

medeuska to trza sie jakos umowic dzis mam wolna chate

pamietam te czasy fajnie ...Hej dziewczyny muszę sie wam pochwalić od wczoraj czuje już mocniejsze ruchy dzidziusia super uczucie wieczorem jak zaczoł wariować zasnąć mi nie dał:-)
tez bym tak chciala

Cześć dziewczyny:-)Jak to fajnie ze choć jedna z was mieszka tak blisko
Mieszkam w Zebrzydowicach od niedawna i nikogo nie znam więc tym bardziej sie ciesze.Ewusek napewno wiesz gdzie jest ul.Wiatraczna,to moze jak sie ładna pogoda zrobi bedziemy sobie spacerki robiły,ja na Krzywą Ty na Wiatraczną,bo strasznie nam sie nudzi:-(Mikołaj pewnie sie ucieszy ze bedzie miał kolege w tym samym wieku no i tak blisko oczywiście.Pozdrawiam serdecznie!!!

Mieszkam w Zebrzydowicach od niedawna i nikogo nie znam więc tym bardziej sie ciesze.Ewusek napewno wiesz gdzie jest ul.Wiatraczna,to moze jak sie ładna pogoda zrobi bedziemy sobie spacerki robiły,ja na Krzywą Ty na Wiatraczną,bo strasznie nam sie nudzi:-(Mikołaj pewnie sie ucieszy ze bedzie miał kolege w tym samym wieku no i tak blisko oczywiście.Pozdrawiam serdecznie!!!
ewusek1203
Fanka BB :)
Pewnie nasi chłopcy będą też chodzili do tej samej klasy (no chyba że chcesz go posłać do jakiejś innej szkoły). A ja też w Zebrzydowicach mieszkam od niedawna. Wybudowaliśmy się w 2007 roku a wcześniej mieszkałam całe życie na osiedlu w centrum Rybnika. Tyle tylko, że moja mama stąd pochodzi i dookoła mnie mieszka sama moja rodzina. Bardzo chętnie się spotkam z tobą na jakimś spacerku! Oby już tylko w końcu przyszła to wiosna to umówimy się dokładnie.Hej! Reszta dziewczyn! Pozdrawaim serdecznie1 Patrysia mam nadzieję, że choróbska już was na dobre opuściły? A co z Dorotą? Od swoich urodzin się nie odezwała. Dorotko! Odezwij się! Marika! Fajnie że już tak czujesz ruchy. A zobaczysz co będzie się działo później! Pozdrowionka!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka

wszystkiego najlepszego - spoznione ale szczere
DOROTKO! Wszystkiego naj naj naj lepszego! Przede wszystkim, żeby w Twoim życiu prywatnym poukładało się tak jak sobie tylko wymarzysz. (Ja też jestem marcowa - miałam urodzinki 12-tego)
Ja również życzę ci wszystkiego najlepszego Dorotko![]()
DZIEKUJE WAM BARDZOto spoznione rowniez sto lat
Ja sie poprawie OBIECUJE od dzis bede pisala kilka razy dziennie ;-)Oj dziewczyny! Ale tu pustki ostatnio! No więc ja bardzo proszę się nie ociągać tylko pisać!!!:-):-):-)
Ja nie bylam przesadna i kupowalam dosc wczesnie ale pomalutku Moja ciaza byla zagrozona ale jak poczulam ze cos chce kupic to kupowalam MILYCH ZAKUPOWCześć dziewczyny mam do was pytanie kiedy najlepiej zacząć kupować ciuszki dla dzidzi bo słyszałam że jak za wcześnie to przynosi pecha???

WITAJhej dziewczyny ja tylko na chwile
jestem z rybnika, ale siedze na innym forum... nie wiedzialam nawet ze takie jest
pozdrawiam
Ja tez sie objadalam i podobalo mi sie to ale teraz mam nadal 7 kg na plusie i nie moge zejsc do wagi z przed ciazyNo niby mi wolno ale dupsko rośnie. No cóż. Będę się martwić we wrześniu:-)
Basia1807 witamy! Zaglądaj częściej

WITAJCześć dziewczyny:-)
Nazywam sie Asia,mam 28 lat i oczywiście jestem z Rybnika no teraz to juz z prowincji ale bardzo bliskiej:-)Jestem juz mamą,mam 3 letniego Mikołaja a w maju przyjdzie na świat jego braciszek.Pozdrawiam was serdecznie i wszystkim zycze dobrego samopoczucia....odezwe sie czasem,miłego klikania;-)
JEJKU SUPER AZ CI ZAZDROSZCZE MI BRAKUJE TEGO RUSZANIA SIE OLIWI W BRZUSZKUHej dziewczyny muszę sie wam pochwalić od wczoraj czuje już mocniejsze ruchy dzidziusia super uczucie wieczorem jak zaczoł wariować zasnąć mi nie dał:-)
Sorki dziewczyny ze kilka dni mnie nie bylo Ale w poniedzialek robilam urodziny We wtorek SZCZEPIENIE OLIWI w srode bylam u kolezanki na imprezei Wczoraj bylam caly dzien sama z Oli i dopiero dzis wchodze Ale OBIECUJE JUZ SIE UDZIELAS I TO KILKA RAZY W CIAGU DNIA
Aha i jeszcze robilam badania bo wracam do pracy od 17 kwietnia :-(
Dzis planow brak Przejde sie do fryzjera G szuka pracy tzn ma jakas od 1 kwietnia wiec narazie jest jeszcze w domu
Dzis moze pochodze po lumpkach i do fryzjera
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY
ewusek1203
Fanka BB :)
No witaj Dorotko! Jesteś usprawiedliwiona! U mnie ostatnio Adaś obudził sie o 5,40 (a przeważnie wstaje przed 7-mą) skutkiem czego o 17.20 padł i spał aż do rana następnego dnia:-):-):-) Po prostu nie dało rady go dobudzić więc poddaliśmy się. Przebraliśmy go do piżamki a on ani drgnął.
Piszcie co nowego u was?

a ja to dzis odebralam wyniki od Sewka (mocz, morfologia i zelazo w surowicy)
w srode idziemy do lekarza i zobaczymy co powie choc widze ze ma podwyzszona ilosc plytek krwi i czegos tam jeszcze
jak sie dowiem co to oznacza to przekaze
w srode idziemy do lekarza i zobaczymy co powie choc widze ze ma podwyzszona ilosc plytek krwi i czegos tam jeszcze
jak sie dowiem co to oznacza to przekaze

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DZIEKI ZE JESTEM USPRAWIEDLIWIONANo witaj Dorotko! Jesteś usprawiedliwiona! U mnie ostatnio Adaś obudził sie o 5,40 (a przeważnie wstaje przed 7-mą) skutkiem czego o 17.20 padł i spał aż do rana następnego dnia:-):-):-) Po prostu nie dało rady go dobudzić więc poddaliśmy się. Przebraliśmy go do piżamki a on ani drgnął.Piszcie co nowego u was?

oliwia wstaje zawsze po 6 a moglaby dluzej pospac

Fajny Adas

PATRYSIA 3 mam kciuki
My dzis mimo ze wietrznie to zaliczylismy spacerek.Bylam dzis u fryzjera Pozniej jak oli pojdzie spac po 20 to postaram sie wkleic zdjecie