reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

Patrysia! Super że Sewi jest zdrowy. Bardzo się cieszę! A Adaś katarek ma nadal. Nawet jak dzwoniłam do domu z pracy to mam powiedziała że katar jest jakis jakby gęstszy. No zobaczymy co dalej. Mam nadzieję że mu to nie spłynie na gardełko albo co gorsza na uszka. Wszystkim (mamom i dzieciom) życzę zdrowia.

reklama
Jejku ale u nas pusto :-(
Wszystkie mamusie chyba spaceruja :-)
EWUSEK a bylas z nim u lekarza ? ma jakies krople do noska ?
PATRYSIA ciesze sie ze wyniki sa ok
A co do zabkow to mnie sie wydaje ze to taki sredni czas :-)
Przebil sie jej bardzo delikatnie Poprzedniego dnia jeszcze wieczorem sprawdzalam i nic a na drugi dzien juz byl :-)

Ja wczoraj mimo wiatru troche pospacerowalam z niunia Kupilam jej w auchanie kurteczke za jedyne 18,99
Tak sie wnowej kurtecce Oli reprezentuje :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402171014.jpg

Zrobilam wczoraj porzadki w szafie swojej i swoje zimowe a niuni zamale ciuchy sa juz w piwnicy Nie mam na nie miejsca w domu
Pozniej poszlismy jeszcze z M na spacer krotki ale Oli sie wydzierala wiec wrocilismy do domu
Noc byla taka sobie Teraz oli powinna miec drzemke i juz prawie zasypiala ale jakos zaczela plakac mimo ze pojadla wlasnie i sie rozbudzila Lezy grzecznie u mnie na lozku w drugim pokoju Ja ja zawsze po 6 jak sie budzi bo to jest jej godzina do wstawania biore do siebie do lozka Ona sobie gada a ja jeszcze drzemie Pozniej ja przebieram bo zawsze jest kupa Mleczko i ma drzemke Dzis jakos nie ma ale grzecznie gada do siebie :-)

Dzis okna chce pomyc I jakis spacerek :-)

Witam z rana! Dorotko Oli wygląda słodko! Prawdziwa różowa księżniczka!
Z Adasiem nie byłam u lekarza bo już jest na tyle duży moim zdaniem że nie ma potrzeby latać z byle katarem. Jak ma kaszel to co innego ale tym razem na szczęście nie ma. W ogóle juz jest zdrowszy.
Ja myłam wczoraj okna. Nareszcie! Mam to z głowy. Co prawda aż się potem bałam bo miałam jakieś dziwne skurcze. Ale szybko poszłam spać i mi przeszło. Ufff.
Miłego dzionka życzę!:-)

EWUSEK Ty tak nie szalej z tymi skurczami Uwazaj na siebie Pomyjesz sobie okna pod koniec ciazy :-)

U nas dzien wygladal tak :po porannej drzemce Oli pozwolila mi ogarac mieszkanie Nakarmilam ja ,ubralam i poszlysmy na 2,5 godzinny spacerek Ona 2 godziny spala :-)
Pozniejw domu byl obiadek,zabawa,babcia przyszla zajela sie mala a ja umylam okna :-)
Pozniej drugi spacerek Teraz G bawi sie z nia a ja na BB :-)
Zaraz kapanie malej Ona pojdzie spac a ja poprasuje troche I koniec dnia
Jakos mnie glowa dzis boli Ostatnio mnie czesto glowa boli :-(

hej hej
byla dzis u mnie medeuska spotkalysmy sie u mnie na kawusi
pogadalysmy troche i umowilysmy sie na za tydzien z naszymi m :-D
fajnie bylo :tak:
bylam dzis na solarce i zaczynam chodzic bo 18 kwietnia jedziemy do aqua parku do krakowa :-D no i musze jakos wygladac :tak::tak::tak::tak:
hehhehe
a znajoma jeszcze przyszla dzis przed 16 na tipsy i skonczylysmy o 20 bo bylo troche roboty :tak:
maly zasnal przed 21 bo mecza go zabki jeden juz prawie jest ale drugiego nie widac :no:
wiec dalam mu nurofen na noc - nawet mleka nie chcial pic :szok::szok::szok:
a mnie juz kregoslup boli z tego siedzenia i lazenia...
wiec tylko na chwilke wpadlam i ide spac ;-)
jutro odpisze bo dzis padam juz na pysk :sorry::sorry::sorry::sorry:

Dzien dobry
PARTYSIA ja w nastepnym tygodniu Moze nawet w najblizszy poniedzlake wybieram sie do Rybnika jak bedzie ladna pogoda Moze sie spotkamy w poniedzialek?????? Inne mamuski chetne rowniez zapraszam :-)
Mnie sie czasem nudzi w domu a za 2 tygodnie do pracy wracam i chce skorzystac z wolnego i z pogody WIEC CO TY NA TO ?????/

U nas noc jak zwykle z pobutkami Juz sie przyzwyczailam

Dzis w planach ze sprzatania tylko podlogi i lazienka i wc I nic wiecej nie robie kicham to :-)
Spacerek krotki z Oli Pozniej zakupy i przy okazji spacer Dzis mamy gosci i jutro tez Dzis przyjezdza dziadek od niuni Tzn facet mojej mamy Ale on bedzie z nami mieszkal od lipca i z nim Oli utrzymuje najwiecej kontaktu ( z moim ojcem ja nie utrzymuje kontaktu czyli dla Oli ten dziadek jak narazie nie istnieje ,moi tesciowie mieszkaja w myslowicach my nie mamy samochodu,oni tez nie wiec widzieli sie dopiero raz i ten dziadek przybrany bedzie dla Oli najlepszym dziadkiem :-) ) no i sobie troche ostapne od malej bo dziadkowie beda ja bawic :-)
Jutro mamy gosci chrzestna niuni z mezem i chrzestny z zona i dzieckiem :-) ale bedzie wesolo
DO POZNIEJ :-)
MILEGO DNIA

Pewnie nasi chłopcy będą też chodzili do tej samej klasy (no chyba że chcesz go posłać do jakiejś innej szkoły). A ja też w Zebrzydowicach mieszkam od niedawna. Wybudowaliśmy się w 2007 roku a wcześniej mieszkałam całe życie na osiedlu w centrum Rybnika. Tyle tylko, że moja mama stąd pochodzi i dookoła mnie mieszka sama moja rodzina. Bardzo chętnie się spotkam z tobą na jakimś spacerku! Oby już tylko w końcu przyszła to wiosna to umówimy się dokładnie.Hej! Reszta dziewczyn! Pozdrawaim serdecznie1 Patrysia mam nadzieję, że choróbska już was na dobre opuściły? A co z Dorotą? Od swoich urodzin się nie odezwała. Dorotko! Odezwij się! Marika! Fajnie że już tak czujesz ruchy. A zobaczysz co będzie się działo później! Pozdrowionka!
Ewusek nie wiem jak to bedzie ze szkołą bo mam zamiar budowac sie w Szczerbicach ale przedszkole Mikołaj napewno zaliczy w Zebrzydowicach.Zadko bywam na forum bo ostatnio zle sie czuje i najlepiej czuje sie w lużku hehe.Wiosne juz widac i czuć,wiec niebawem zaczne dłuższe spacerki.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i.....wybaczcie mi moją nieobecność,jak tylko samopoczucie bedzie mi pozwalało to bede zasiacac przed kompa.Buziaczki 4 all!!!

Jejku ale u nas pusto :-(
Wszystkie mamusie chyba spaceruja :-)
EWUSEK a bylas z nim u lekarza ? ma jakies krople do noska ?
PATRYSIA ciesze sie ze wyniki sa ok
A co do zabkow to mnie sie wydaje ze to taki sredni czas :-)
Przebil sie jej bardzo delikatnie Poprzedniego dnia jeszcze wieczorem sprawdzalam i nic a na drugi dzien juz byl :-)

Ja wczoraj mimo wiatru troche pospacerowalam z niunia Kupilam jej w auchanie kurteczke za jedyne 18,99
Tak sie wnowej kurtecce Oli reprezentuje :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402171014.jpg

Zrobilam wczoraj porzadki w szafie swojej i swoje zimowe a niuni zamale ciuchy sa juz w piwnicy Nie mam na nie miejsca w domu
Pozniej poszlismy jeszcze z M na spacer krotki ale Oli sie wydzierala wiec wrocilismy do domu
Noc byla taka sobie Teraz oli powinna miec drzemke i juz prawie zasypiala ale jakos zaczela plakac mimo ze pojadla wlasnie i sie rozbudzila Lezy grzecznie u mnie na lozku w drugim pokoju Ja ja zawsze po 6 jak sie budzi bo to jest jej godzina do wstawania biore do siebie do lozka Ona sobie gada a ja jeszcze drzemie Pozniej ja przebieram bo zawsze jest kupa Mleczko i ma drzemke Dzis jakos nie ma ale grzecznie gada do siebie :-)

Dzis okna chce pomyc I jakis spacerek :-)
slicznie wyglada w kurteczce normlanie cudowna jest :-D
Witam z rana! Dorotko Oli wygląda słodko! Prawdziwa różowa księżniczka!
Z Adasiem nie byłam u lekarza bo już jest na tyle duży moim zdaniem że nie ma potrzeby latać z byle katarem. Jak ma kaszel to co innego ale tym razem na szczęście nie ma. W ogóle juz jest zdrowszy.
Ja myłam wczoraj okna. Nareszcie! Mam to z głowy. Co prawda aż się potem bałam bo miałam jakieś dziwne skurcze. Ale szybko poszłam spać i mi przeszło. Ufff.
Miłego dzionka życzę!:-)
to fajnie ze mu przeszlo a Ty sie dziewczyno oszczedzaj bo cos narobisz :tak:
Dzien dobry
PARTYSIA ja w nastepnym tygodniu Moze nawet w najblizszy poniedzlake wybieram sie do Rybnika jak bedzie ladna pogoda Moze sie spotkamy w poniedzialek?????? Inne mamuski chetne rowniez zapraszam :-)
Mnie sie czasem nudzi w domu a za 2 tygodnie do pracy wracam i chce skorzystac z wolnego i z pogody WIEC CO TY NA TO ?????/

U nas noc jak zwykle z pobutkami Juz sie przyzwyczailam

Dzis w planach ze sprzatania tylko podlogi i lazienka i wc I nic wiecej nie robie kicham to :-)
Spacerek krotki z Oli Pozniej zakupy i przy okazji spacer Dzis mamy gosci i jutro tez Dzis przyjezdza dziadek od niuni Tzn facet mojej mamy Ale on bedzie z nami mieszkal od lipca i z nim Oli utrzymuje najwiecej kontaktu ( z moim ojcem ja nie utrzymuje kontaktu czyli dla Oli ten dziadek jak narazie nie istnieje ,moi tesciowie mieszkaja w myslowicach my nie mamy samochodu,oni tez nie wiec widzieli sie dopiero raz i ten dziadek przybrany bedzie dla Oli najlepszym dziadkiem :-) ) no i sobie troche ostapne od malej bo dziadkowie beda ja bawic :-)
Jutro mamy gosci chrzestna niuni z mezem i chrzestny z zona i dzieckiem :-) ale bedzie wesolo
DO POZNIEJ :-)
MILEGO DNIA
dopiero teraz to przeczytalam ale dzis bym nie dala rady... :no:
ale za spotkaniem BB-owym jestem za zreszta i tak sie umawialysmy wczesniej
tylko teraz kiedy :eek:
Ewusek nie wiem jak to bedzie ze szkołą bo mam zamiar budowac sie w Szczerbicach ale przedszkole Mikołaj napewno zaliczy w Zebrzydowicach.Zadko bywam na forum bo ostatnio zle sie czuje i najlepiej czuje sie w lużku hehe.Wiosne juz widac i czuć,wiec niebawem zaczne dłuższe spacerki.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i.....wybaczcie mi moją nieobecność,jak tylko samopoczucie bedzie mi pozwalało to bede zasiacac przed kompa.Buziaczki 4 all!!!
trzymaj sie ...
wazne zdrowie
ale byloby milo jak bys zagladala czesciej hihi ;-)

Witam dziewczynki!
Nie pokazywałam sięprzez weekend bo była taka pogoda że grzechem by było siedzieć w domu. Aktualnie siedzę w pracy i mam chwilę czasu więc się melduję. Widzę że nasze wirtualne znajomości przenoszą sie do reala. Fajnie!
Asia ty teraz wypoczywaj bo za niedługo - przy dwójce łobuzów to już będziesz miała co robić.
Dorota, Patrycja dajcie znać czy udało sie wam spotkać. Pozdrowionka!

reklama
Mnie tez ni bylo a to przez to ze caly weekend mielismy gosci :-)
PATRYSIA wlasnie nie wiem kiedy moze jeszcze uda sie w tym tygodniu nam spotkac ? Ewysek a Ty nie chcesz sie dolaczyc Patrysia pisz kiedy ci pasuje Mnie na tym tygodniu zalezy bo wracam do pracy po swietach :-(

My juz po 2,5 godzinnym spacerze Oliwi wyszedl dzis juz 2 ZABEK CO ZA RADOSC :-)

Do góry