Witam
Ale miałam dziś sen, śniło mi się, że urodziłam i nie miałam mleka i latałam po aptekach i szukałam odpowiedniego mleka dla dziecka i jeszcze pampersów, bo nie byłam przygotowana. Na schizę już mi to wszystko działa.
No a tak w ogóle to moje dziecko już jest na tym etapie, że wyciąga nogi pod żebra, i już to nie są często kopniaki tylko wiercenie się, czyli powoli brakuje mu miejsca. I bardzo lubi w nocy rozprostowywać nóżki, co jest bardzo śmieszne.
A tak w ogóle to nasila mi się swędzenie rąk i stóp, wyskakuje na nich tak pokrzywka, oczywiście swędzi najbardziej w nocy, wiec chyba będę musiała oznaczyć sobie markery wątrobowe na wszelki wypadek. A jak nie to dermatologa.
Ewcia, Alicja też mam wizytę 22:-) tylko bez usg.
Martusionek najważniejszy spokój jest, dobrze, że Ci się nigdzie nie spieszy. :-) Niestety ta końcówka nie jest najprzyjemniejsza, ale podejrzewam, że naszym dzieciom też nie jest już fajnie.
Kaira, Julitka jak wy się rozpakujecie z Carri i Martą to potem zostają Aniołki, Angelka i ja - szybko leci.
Kłaczku to Ci dał pasożyt popalić
Jankesowa ja tak na początku ciąży miałam ochotę na kebaba, poszłam sobie kupić, przyniosłam do domu zjadłam i od razu całego zwróciłam. P. się śmiał, że szkoda pieniędzy było na to.