reklama

Wieści od cieżarówek

Ewcia czyli Ty po 9 hehehe a Gosia o ktorej masz wozyte :-)
Jankesowa a co to zawijane z pieczrami????
ja mam dzisiaj pieczarkowa i pulpety hmmm chyba tak sie nazywaja mielone gotowane :-)zobaczysz na polowkoym bedzie wszystko dobrze :-)

reklama
No właśnie wkroczę i zrobię porządek, każda w swojej kolejce i pilnować swojego miejsca, a jak nie to po łapkach ... echhhhhh szkoda, że ciężarówkom nawet po łapkach dać nie można, może choć piórkiem :rolleyes2::evil:

CARRI !!! Halo!!! Hop hop !!!

A zobaczcie do czego ja się psychicznie przygotowuję Zabawki, porady. Dzieci i Niemowlta : Domki z piernika., będziemy z A. i Adrianną piec, kleić, ozdabiać, cieszyć oczy ;-)

A na obiad mam dziś gulasz wołowy - mniami :)

alicja co region to inna nazwa schabowy w srodku z pieczarkami:tak::tak:, u nas na takie meilone mowi sie zrazy :-D

lili gulasz?? z kasza??? moge wpasc?? no prosze taki talent jestes w kuchni :tak:

Ewcia, Alicja, Gosia ale fajnie ja też mam wizytę 22 ale na 10.30 będę za was trzymać kciuki abyśmy wszystkie miały dobre wiadomości przed świętami.

a mój M chyba się przestraszył i strasznie nadskakuje nade mną pomaga i w ogóle, fajnie tak jest. a Tomek przed chwilą skopał mnie bo jadłam obiadek i postawiłam talerz na brzuszku i chyba mu się to nie spodobało hihi

Lilli powodzenia :)

a u nas na Twoje zawijane mowi sie zrazy a na to co ja robie chyba pulpety :-)
Martusionek to jest na juz ilka na ten 22 czyli pierwsze Wy 3 macie za mnie kciuki a pozniej ja za wsyztskie bo chyba bede 1 tego 22 :-)

A u nas to jest kotlet z pieczarkami:) albo poprostu schab z pieczarkami, mielone gotowane - pulpety, klopsy czy jak kto woli kotlety mielone - to są karminadle.
Martusionku to w końcu twój luby zrozumiał powagę sytuacji:)
Lili- śliczną masz tą córeczkę, oczy jej tak błyszczą, będzie żywym dzieciaczkiem. Zacałowałabym ją na amen:) I czekam na foty domku
A ja załapałam się na wizytkę, posłuchałam z mamusią tętna dziś mała miała 145, jest główka we wchodzie, ale szyjka jeszcze zamknięta. Nie odchodzi mi czop, ani sącza wody a że mam wrażenie że mi mokro to już natura. Oczywiscie nic nie robić i odpoczywać.I zero seksu.HEHH ja już nie pamiętam co to jest:szok: Za tydzień znów mam przyjść, ostania wizyta 4.I, a 5 do szpitala jak się nic nie zmieni.

Dziewczyny ja mam wizytę na 11:45. Specjalnie tak sie umówiłam, bo muszę przejechać na koniec Gdańska a z rana to masakra jest jakaś wiec wolę trochę poza godzinami szczytu.

W ogóle to chciałam zrobić zrazy dziś, jeszcze nie robiłam, ale kiedyś trzeba spróbować. z tym, że poszłam do sklepu i nie było wołowiny, to chciałam kupić schab na pieczeń i też nie było, w ogóle to co chciałam kupić to nie było bo dostawa mięsa nie dojechała do sklepu. :angry: wiec na obiad mam znowu pierś z kurczaka zapiekaną z pieczarkami. Lubię to, ale już mi się przejadło powoli. Jutro pójdę jeszcze raz a ja za długich tras w te śniegi nie robię, bo jest to męczące i grozi upadkowi.
U nas od rana sypie, jest już tyle śniegu co w zeszłym roku, napadało przez te kilka dni a odwilży większych nie było.

Carri właśnie gdzie jesteś?

A co u Oli_PM dawno się nie meldowała?

Wczoraj moja koleżanka z pracy urodziła dziewczynkę 54 cm 3020 grama. Termin miała na 20 grudnia, więc ma fajnie, bo na święta będzie w domku z córeczką. Śmiałam się tylko, że fajna data 13 grudzień, no ale to niezależne od nas.

Lili super te pierniczki, poporsimy o zdjęcia potem.

Alicja ja to też cias nie piekę. Tylko ostatnio takie z opakowania Delecty Krówke. No co prawda teraz nie jadam ciast wiec w ogóle odpada.

Martusionek to dobrze, że mężuś dba. Ja teraz staram się uważać też z porządkami, wolę nie mieć zrobione niż żałować. A w weekendy P. mi pomaga, tzn robi te większe porządki.

Jankesowa ja też mam krostki na stopach i rękach. Może też od mandarynek, bo jem ich sporo.

No i jeszcze miałam dopisać, że tv mówili, że kobiecie która urodziła dziecko z 4 promilami alkoholu postawiono zarzuty i grozi jej 5 lat wiezienia. Dziecko urodziło się przedwcześnie przez to i wszystko wskazywało na to, że alkohol spożywała całą ciążę. Szkoda dziewczynki, bo będzie cierpiała do końca życia, ale lepiej będzie dla niej, że takiej matki nie będzie miała.

Ostatnia edycja:
OlaPM miala dzisiaj usg Basia wazy juz 3300 i do piatku ma urodzic :-)
jak tak mozna w ciazy robic!!!!!! najbardziej szkoda dziecka :-(
Kaira heheh ja tez nie wiem co to sex a jakie mam sny w nocy heheh to masakra :-D

reklama
Gosialew mnie wlasnie od cytrusow zawsze wychodzily na szyji i stopach tylko nie tak ze same, poczuje ze mnie swedzi zaczne drapac i wtedy sie pojawia od razu strupek:baffled: i najczesciej w nocy sie drapie przez sen:confused:
u nas tez dzis caly dzien sypie.

Dziewczyny ja sobie dzis zdalam sprawe ze w przyszlym tygodniu swieta, jak spojrzalam w kalendarz to sie przestraszylam, w sobote musimy z Ł po choinke w koncu jechac:rofl2:.

Jutro po wizycie moge odezwac sie pozniej bo mamy caly dzien latania(Ł ma wolne co rzadko sie zdarza wiec trzeba wykorzystac):laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry