reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kaira!!!!!normalnie za uszy wytargam!!!!po co ten pośpiech????wczoraj mi się dziwiła, że chcę torbę pakować, a dziś sama na porodówkę pojechała....trzymam kciuki /LILI NAPISZ JEJ TO KONIECZNIE:)/
Niucha, Natanek już jaki duży.fajny facet z niego:)
Pati, życzę szybkiego zaaklimatyzowania się Maleństwa w domu i oby był taki grzeczniutki, jak JUlek Oli:)
Jankesowa, cieszę się, że wizyta ok
Angelka, uściskaj więc OLe i czekamy na Basię:)
Kłaczku, ja rozumiem że to żartobliwe:)u nas w domu też sobie nie "misiujemy" czy "kochaniujemy".ja osttnio zostalam ochrzczona stonką -podobno tak wyglądam, jak próbuję się z łóżka podnieść:/ale może Wasz mały kropek jeszcze na rodzinnym żarcie się nie poznał:P

my po ktg ok.mały kopał w elektrodę-piłkarz jakiś czy co???a jak weszły pielegniarki i głośno zaczęły dyskutować, to mu tętno do 190 skoczyło, po ich wyjściu zaraz spadło:)
szyję jeszcze mam zamkniętą, więc na parę dni spokój,kolejna wizyta za tydzień
niestety...dopadło mnie choróbsko:(tyle planów miałam ale wole się wyleżeć.

Ostatnia edycja:
aniolki będzie dobrze ja też strasznie bałam sie ciagle myślałam czy będzie wszystko dobrze i tak dalej my z Natankiem trzymamy za Was kciuki to będzie ok
Gosia właśnie wolę żeby marudził w dzień a nie w nocy bo byłam tak niewyspana że nie miałam już na nic siły
Dziękuję dziewczynki za pochwały w imieniu Natanka on jest strasznie nerwowy jak mu dyduś wypadnie to od razu robi się czerwony i trzaska raczkami i przez to ma problemy z zaśnięciem ale jak spojrzę w te małe oczka coraz częściej wpatrujące się we mnie to jestem w stanie wszystko znieść

Hej no i jednak jest synek :-D Dorian
wazy juz 1151 g wiec kawal klucha z niego :-D dlatego mi tak ciezko w nocy termin mi sie przesunal na 10 marca bo jest 2 tyg do przodu

Pati Niucha sliczne Wasze chlopaki :-D

Kaira 3 mam mocno kciuki zeby Mała jeszcze troszke wytrzymała

Ostatnia edycja:
Annas no taki spacerek to bedzie wydarzenie przyznaję:)
pati słodziaczek i wcale nie wyglada na taką drobinkę.a z cycami neistety tak jest.mój tez nie jadl i to jak urodzil sie w pon o 16tej to dokarmilam go dopiero we wtorek wieczorem.ale on na początku spał głównie a polozne mowily ,ze po urodzeniu tak jest.w cycach zero dopiero w weekend się pojawiło.teraz juz jest ok chyba.w kazdym razie sztucznego już nei daję.a ja mialam w szpitalu słoiczki takiego mleczka ktorego grzac nei trzeba tylko otwiera się i odrazu podaje dzidziusiowi,mogą być otwarte 8godzin więc wygodne:)do domu też takei kupilam
Aniolki zaraz ucałuję małego śpiocha.choc dziś trochę marudzil
niucha ale urósł! a dopiero co wklejałaś pierwsze zdjecia!
Alicja świetne wieści teraz to już ci suwak pomknie! :)

Pati, Niucha ale rosną wam przystojniaczki! Gratuluje!!!!

Alicja a miała być przecież dziewczynka ale to nic ja tez kilka ubranek mam różowych :)

A ja dziś kupiłam:

Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia L/XL (1355722515) - Aukcje internetowe Allegro

LAKTATOR AVENT PHILIPS ISIS BPA FREE + BUTELKA (1366930382) - Aukcje internetowe Allegro

i takie myjki dla Tomusia ale już w sklepie nie na allegro:
DO KĄPIELI MYJKA RĘKAWICA FROTKA DISNEY TYGRYSEK (1348493993) - Aukcje internetowe Allegro

Widziałam w telefonie Aleksandra i się popłakałam chciałabym aby był już styczeń, ale poczekam:)

Jeju ile mialam czytania przelecialam troche po lepkach ale co nie co wiem
Pati Michalech prze sliczny
niucha ale cudo szok
aniolki pomalutku jest kolejka ;-)
alicja super wiesci
julitka NAPEWNO sie wstydzil przed tyloma babami :-D

kaira trzymamy kciuki :tak:

klaczku kitki ma robione zwyklym gumkami wlasnie a pierun maly doszedl do takiej wprawy ze jedno szarpniecie lapą i kity nie ma

A wiec ja po wizycie znowu czekalam 1h bo facet sie godzine spoznil nie musze juz mowic co mnie bolalo nie dosc ze mnie krzyz boli to jeszcze d*u*p*a, Maly spal, lozysko na przedniej scianie, ogolnie wymiary wskazuja na 23t5d, wszystko ok maly ma 630 g podobno duzo:-ppulchny po mamie słonicy :-p:-p a ja mam na dzis dosc jeszcze zakupy, pojechalismy wozki zobaczyc i mam juz upatrzony tylko co najlepsze nie zapamietalam nazwy ale jak zobacze to bede wiedziala ze to ten :cool2::cool2: chyba. za to kupilam sliczny zolty komplecik ahhh:-) teraz musze zalegnac troche i na krzyz termofor w ciepla woda bo wtedy ulga, pewnie zmarzlam gdzies i chyba wiem gdzie w lozku Ł mi ostatnio w nocy koldre ukradl on pod dwiema a ja wcale:zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Alicja1985 - gratuluję chłopaka :tak:
Pati, Niucha79 - śliczne łobuzy :-p
Julitko - Kaira nas podczytuje, tylko nie da rady pisać, na pewno uśmiała się jak ja :-D Młoda dalej się stawia, ale skurcze zmalały, wszystko pod kontrolą, Kaśka będzie się meldować, a jak nie to ja się przypomnę :-p

Co jeszcze?

GosiaLew - co ja Ci chciałam napisać? :dry: No nic przypomnę sobie to napiszę. :zawstydzona/y:
Jankesowa - dobrze, że na wizycie wszystko ok :tak:
Aniołki - nie ma co się denerwować, wszystko będzie dobrze, urządzaj dalej te cztery kąty dla Malucha :tak:
Jeżynka - przeprowadzka się już zaczęła? :sorry2: Powodzenia!
Ewitka - trzymajcie się tam dzielnie
CARRI - ????????? Czy może ktoś Ją przywołać? :dry:
Martusionek - nie rycz tylko czekaj cierpliwie, jeszcze trochę i będziesz mogła ryczeć i śmiać się jednocześnie do woli :tak:

Co jeszcze? :oo2:

Alicja1985 - aaaaa teraz mi się przypomniało, niezły sen :-D:-D:-D

No nic czekam na A. jest u chirurga i cała się denerwuję, trzustka mu nawala :confused2: Ech ciekawe kiedy mi Go położą do szpitala? Im szybciej tym lepiej, ale i tak się martwię na ile, jak daleko posunięta choroba i co to w ogóle jest i dlaczego? No nic musze uzbroić się w cierpliwość.

KAIRA - buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry