Witam
Byłam u lekarza i na morfologii, potem na zakupach. Kupiłam tylko sobie puder w kamieniu i mini produkty z białego jelenia i tak to nic. A zmachana i zmęczona wróciłam, że zaraz idę się położę normalnie do wyra. Jeszcze jak zwykle jak ja mam rano wstać to moje dziecko dało w nocy taki popis harców, że zwijałam się z bólu tak kopało i jeszcze co godzinę wstawałam na siusiu.
Przeglądałam ciuszki na wyprzedażach dla dzieciaczków, ale nic nie znalazłam jeszcze ciekawego, byłam tylko co prawda w 3 sklepach: Cubusie, H&M i ReKidsie, ceny jeszcze nie powalają, ale ja jeszcze poczekam do stycznia, obniżki będą większe a ja tak na siłę ciuszków nie potrzebuje, pokupuję najwyżej już na 68 też.
Lili kapcie nie za małe, tylko ja tak noszę, że przydeptuję pięty i jeszcze szuram do tego czym irytuje bardzo mojego P.
Agniesia ja kupowałam na allegro tylko spodnie jeansowe i z 2 bluzki ale mogę wkleić Ci linka. Generalnie ja jestem zadowolona. A teraz sweterek to kupowałam zwykły nie ciążowy, bo to i tak długie jest.
od tego sprzedawcy kupowałam bluzki:
Informacje o Użytkowniku fashion-4you - Aukcje internetowe Allegro
Martusionek brzusio śliczny. Leż póki możesz :-)
Kłaczek ceramiczną to ja też mam, bez pokręteł. Tego na rynku jest tyle, że szok, szukałam długo zanim sie zdecydowałam. A taki piekarnik z tymi funkcjami też jest super. Normalnie odzwyczaiłam się od gazu, zresztą ja i tak nie mam.
Co do pieluch to jednorazowe to wygoda. Przy tetrze więcej zabawy a i tak nie za higienicznie, bo jak to siedzi w ceratce to mocz na zewnątrz czy kupka to przecież super pożywka dla bakterii. Przy jednorazówce chociaż siuśki się wchłoną. A tak na logike to przecież nawet teraz używając tetry należałoby taką kupkę od razu zaprać. Bo nad takimi wynalazkami jak kosz na brudne pieluchy czy wiaderko do kąpania to nawet się nie zastanawiam. A co do przewijaka to ja sobie nabyłam na łóżeczko i na pewno jest to dobre dla kręgosłupa, i na początku pomocne przy takim maluszku małym co się nie rusza prawie.