Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-)

.

Po porodzie przeważnie jest mocniej niż przy @ - dużo mocniej. Dość szybko to się normuje, ale początki bywają niefajne i używałam na przykład dziecięcych pieluszek jednorazowych, które wyglądały jak wielkie podpaski, ale podkład na łózko jest nie od rzeczy. Boszszsz... Jak leżałam z najstarszym to szpital jeszcze się czuł bogaty i nie wolno było mieć swoich podpasek, tylko dawali ligninę do poskładania na podkłady. Masakra. Jak się wzięło niewiele, to o kant d... bo zaraz przemokło. Jak się wzięło więcej to robiła się decha - w tyłek gniotło, z przodu sterczało rześko... A że się nie układało to i tak co miało uciec bokiem to uciekło. Majtek oczywiście nie wolno było założyć, strasznie się darli o majtki, a koszulki były szpitalne i przy odrobinie szczęścia sięgały do pół d... To się szło do kibelka (na korytarzu) krokiem dziewicy, udami podtrzymując ów deskowaty wynalazek coby nie wybrał wolności na środku korytarza na przykład. Później szpital zbiedniał i można było własne podpaski i o majtki się darli tylko przy obchodzie, więc przed obchodem kobitki grzecznie pakowały bieliznę pod poduszkę i udawały Greka. Był jeszcze okres przejściowy,kiedy szpital wymiękał, ale trzymał twarz - oficjalnie nie wolno było podpasek, ale dawali po dwa podkłady/dobe i wszyscy wiedzieli że to nie wystarczy. Siostrzyczki pilnowały żeby przed obchodem babki sobie zapakowały "jedynie słuszną" belę ligniny, poza tym panowała wolność. Cudne czasy.
, ale głowy do odpisywania nie mam 

), że dzisiaj przespałyśmy z małą cały dzień 
Od rana do 20.30 z przerwami na moje siku, jej pieluszki i jej jedzenie ;-);-) Chyba właśnie tego potrzebowałyśmy