reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam!

eh, widać za bardzo się wczułam, że już wiosna i efekt jest taki, że dzisiaj jestem przytkana i zasmarkana :-(

po południu czeka mnie wizyta u ginki, powinna mieć wyniki cytologii, którą mi ostatnio pobierała (bo do tej pory jakoś tak jej z głowy wyleciało ;-)), no i zobaczy te wyniki po glukozie i ogólne krwi i moczu. co do tej cytologii, to już mi się nawet koszmarek śnił na ten temat, że wyszedł mi III stopień, i tak się tym snem zdenerwowałam, że potem cały poranek chodziło mi to po głowie.

miłego dnia

Witajcie :-)

mam do Was pytanko. Czy którejś z Was ginek przepisał Detralex ?!?

Napiszę Wam jeszcze że na ostatniej czwartkowej wizycie widziałam pięknie bijące serduszko i dzidziusia który mierzy 4mm :-)

Dokonałam też pierwszych zakupów ubrankowych dla dzidziusia...a tak z radości po wizycie :-) wrzucę później zdjęcia.
Od jakich rozmiarów zaczynacie kupować ciuszki 56 czy 62 ?!? A może jeszcze inne...

Mysza, leku takiego nie przyjmowałam.
a co do ubranek to kupuję od 62 - ze mnie był kawał baby, bo zaczęłam od 60 cm, więc tak sobie myślę że z tym 56 może się okazać, że od razu będą za małe. Najwyżej w razie czego mąż dostanie wytyczne co i gdzie kupić, w czym uprać i będzie musiał ratować sytuację ;-) a maluch jakoś będzie musiał w kokonie z pieluch lub za dużych ciuszkach przebiedować ;-)
4 mm ludzika a jaka radość :-)

Hej hej hej dziewuszki -jestem...
W nocy nie mogłam spać (tzn ja mogłam ale moje dziecię wolało się bawić:baffled: to prostowanie nóżek powodowało u mnie dziwne reakcje:-p) a rano skoro świt wybrałam się oddać krew i siuśki -jutro wizyta u ginka o 17...

Kasikz super ze wyniki ok -czekam na wieści z wizyty

Aneczka77 wszystko gotowe tylko mały łobuz jeszcze chce trochę posiedzieć. Co do wózka moze przesłać Ci jakiś z RP;-)

Ewela28 oooo słońce poczuliśmy i już goło i wesoło było:sorry2: przeciągi, choróbska -a ja muszę okna wyczyścić:-p

Just no to cytryna i do łóża. Czekam na wieści i zdjęcia z wizyty:tak:

Mysza84 no ja kupiłam od 56 ALE wszystko zależy... dlatego tych malutkich kupiłam może z 3 komplety -przecież zawsze mogę iść do sklepu i dokupić a co zrobię jak będzie za małe:baffled: poza tym dzieci szybko rosną i tych malutkich ubrań nie będziesz długo używała

Ok to uciekam

Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki

9beog8.jpg

edytowałam bo tamtymi zdjęciami spowolniłam forum ;-)

Ostatnia edycja:
No ja właśnie głównie kupowałam 62 i 68, ale jest też kilka 56 :-)

Mysza hihi ,ale cie wzielo na to kupywanie,mam nadzieje,ze to dobrze wrozy :) Ja kupiłam pare 56 choc wszyscy mi mowili,zeby tyle nie kupywac,a tam gadanie, najwyzej sprzedam na allegro i kupie jakies inne. Duzo mam na 62, 68 i kupuje nawet na 74 jak cos fajnego zobacze,a co tam bede sobie załowacc :) Moj D to juz mi zakazał,ale po kryjomu przed nim kupuje :p

13x13 masz racje,ze przeciagi,bo jak sie cieplo zrobilo to wszystkie okna mialam otwrte i mnie zwyczajnie przewialo :/

Kurde chcialam juz kupic wozek,ale fundusze narazie mnie powstrzymują :/ jeszcze ten slub znajomych 1 maja masakra ,niewiem jak to bedzie.

A wogole to bardzo duzo osob mi mowi,ze jak na 7miech to mam maly brzuch i teraz zgłupiałam,czy z dzieckiem wszystko dobrze jest,skoro ten brzuch nie rosnie ,głupi ci ludzie - tylko mnie denerwuja :/

Mycha świetne zakupy :-)

A wogole to bardzo duzo osob mi mowi,ze jak na 7miech to mam maly brzuch i teraz zgłupiałam,czy z dzieckiem wszystko dobrze jest,skoro ten brzuch nie rosnie ,głupi ci ludzie - tylko mnie denerwuja :/

Nie wiem co to znaczy "mały brzuch" -ja od 7 miesiąca do dziś mam w obwodzie 95 -nic się nie zmienia a dzidziol rośnie i to jak na drożdżach. Nie masz za czym tęsknić -mi z tymi 95 jest ciężko a co dopiero jak ktoś ma 120:confused: Zresztą ludzie mają przed oczami obraz roztytej, grubej baby w ciąży i jeszcze na dodatek z zatłuszczonymi włosami i opuchniętą twarzą -swoją drogą tak sobie myślę -a co mają ludzie mówić:-p:-p:-p:-p

reklama
Agatko - jak patrze na ten suwaczek , to aż wzdycham , już zaraz będziesz miała córcie przy sobie:-)
Ewela lepiej mieć maly brzuch i sie dobrze czuć, a dzidzia rośnie niezależnie od wielkości brzucha.
Mysza ciuszki fajne:-)Ja mam parę rozmiaru 56 , chociaż pewnie na długo sie nie przydadzą o ile sie przydadzą - bo moja córcia raczej z długich będzie

Dziewczyny odnośnie rozmiarów - jak to jest z rozmiarami czapeczek ? Nigdy nie wiem jakie kupowac
Just taka nasz wiosna. Ja też ostatnio chorowałam ale udało mi sie jakoś z tego wyjść, na miodzie i cytrynce

Jutro o 15 :15 mam połówkowe:-)I ciesze sie i się boje i sama nie wiem. Ale chyba bardziej ciesze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry