reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

carri gratuluje!!!!!!!!!!!!!juz masz dzidziolka przy sobie wiec pewnie od razu lepiej :-) witamy kolejny CUD

julitko witaj :-) o foto prosimy :tak:i ciesze sie ze poszlo szybciorkiem ;-) no i ze Igorek grzeczniutki chlopczyk :tak: buziaczki dla niego
martusionek to teraz od Ciebie wiesci bede oczekiwac ;-)

a u mnie...hmmmm...te @ biole wracaja co jakis czas....ale raczej to skorcze nie sa...chyba....bo ostatnio mialam krzyzowe i bolalo zupelnie inaczej...ale kazda ciaza inna jest wiec moze w tej ta krzyzowa masakra mnkie ominie :eek: jutro wizyta to sie dowiem :-) no i kurde cisnienie znow wysokie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w granicach 145/95...raz bylo wyzej :-( ale gin pow ze dzwonic jak bedzie w granicach 160/100....mnie sie zawsze podnosi przed wizyta :crazy: kurde juz nie wiem co mam robic zeby takie wysokie nie bylo...czemu ja taka emocjonalna jestem :crazy::eek:
aaaa kupilam do szpitala krem z ziajki dla Olafa na pupcie...chcialam linomag ale nie bylo i wzielam na probe ta ziajke....miala ktoras z was???

reklama
Carri mega gratulacje

Julitka super, że już jesteście w domu z Igorkiem

Jeżynka to jednak trochę polecieli z tą pościelą, ważne, że zadowolona jesteś.

Martusionek mój na ktg też tak szalał, chyba ,ze robili je o 6 rano to go średnio obchodziło i sobie spał i leniwie się przekręcał.

Martusionek, Jeżynka to teraz czekamy na Wasze dzieciaczki. Super kolejka się zmniejsza:-)

Ja dziś byłam na ostatniej wizycie u diabetologa i jestem zadowolona oczywiście, wszystko dobrze, mam nawet nie przejmować się cukrami pomiędzy 140 a 120, bo nawet jak zobaczyła wynik mojej krwi na hemoglobine glikowaną to sie spytała czy sie nie głodzę. Do diabetologa dopiero po porodzie będę szła teraz jakieś 12 tygodni i kontrolować cukry sporadycznie wtedy przy normalnej diecie, nie nisko węglowodanowej.

reklama
Do góry