Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak wyznaczyć granice normalności, by nie wyjść na wariatkę, która leci do lekarza, bo 2 dni było ciszej, a okazuje się, że wszystko ok tylko Dzidzia robi sobie wolne?
A raczej ja zaczęłam te ruchy czuć :-) Zwykle to są małe kopniaczki 
Mnie zwykle robią normalne USG czyli 2D, ale jak chcą to przełączają tryb i już widać w 4D na tym samym sprzęcie. Na ostatnim USG zapytaliśmy czy pani może nam nagrać filmik, na co ona odpowiedziała nam, że może ale tylko w 4D jest taka opcja (co dla nas było jeszcze lepiej, bo wtedy wyraźniej widać). Nagrała nam zatem krótki filmik i zdjęcia na płytę, którą ona nam dała, bo my nic nie przynieśliśmy. Powiedziała aby przynieść ją na kolejne USG to nam dogra kolejne zdjęcia i filmik.Zapomniałam na pierwszej wizycie zapytać mojego nowego gina, czy robi też 3d czy 4d (już nie wiem co jest na topie...) i czy można nagrać takie badanie. Chyba wezmę ze sobą płytkę cd na wszelki wypadek. A nóż widelec się da? I jutro powinnam pierwszy raz usłyszeć na własnie uszy serduszko... Och... JA JUŻ CHCĘ JUTRO!!!
Ja jeszcze żadnych badań tutaj nie robiłam na czczo ani nawet rano. Póki co pobierają mi krew i proszą o próbkę moczu wtedy kiedy mam wizytę u lekarza. Może z glukozą będzie inaczej, ale tego badania jeszcze mi nie zlecili.Też się kiedyś nażarłam przed badaniami i potem coś ściemniałam M, żeby się nie przyznać że taka rozlazła gapa się zrobiłam:-)
I gdybym miała całą masę pieniędzy to bym kupowała, kupowała, kupowała. A tak to sobie siedzę na rączkach.
A ostatnio zaszalałam i zrobiłam sobie okulary przeciwsłoneczne ze szkłami korekcyjnym. A oprawki Chanel. C óż raz się żyje... I chyba je ubezpieczę bo jak znam siebie to okulary słoneczne gubię namiętnie. Albo je sobie przywiążę gdzieś. Jakieś patenty na gubienie? Rękawiczki też gubię.
Chociaż zapewne do niektórych rzeczy mogę go przekonać ;-) Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki, że jak się ktoś zarejestruje w sklepie Babies'r Us na baby shower (a chyba 99% kobiet właśnie tam się rejestruje) to po narodzinach dziecka ten sklep oferuje zniżkę na wszystko co nie zostało kupione z listy na baby shower. Zatem pewnie wiele rzeczy wybierzemy tam, ale poczekamy, że albo je dostaniemy albo kupimy na koniec.