Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tescie co wizyte pytaja a moj Ł aby mowi ze jak sie urodzi to sie dowiedza. Moj tez nie jest chetny do przytulanek on znowu mowi ze w szkole im mowili ze nie wolno miesiac przed porodem
. Ja to jestem dziewica orleanska jak mi lekarz szyjke bada to tragedia taka ciasnota

cóż patrz, żeby w urzędzie nie zrobił Ci psikusa i nie zmienił imienia;-) Ja do swojego szkraba też najczęściej mówię synus, chociaż od dawna postanowione, ze Kamilek. A jakie bierzesz żelazo, ja brałam chela fer, naprawę szybko pomogło i zero dolegliwości "kupkowych"
A jeżeli chodzi o poród to na razie nic nie zapowiada.. W srodę mam kolejną wizytę i KTG, teraz KTG będę miała co 3 dni, od dziś nie jem acardu. Oby nic się nie stało.. Oj jak już bym chciała urodzć i to nie dlatego, ze mi ciężko, bo czuję sie super, tylko się martwię, zeby było ok z synusiem.
, wlasnie mialam ciebie pytac jakie imie wybrane
sliczne, ojj coto to by nie przeszlo zeby zmienil w urzedzie powiedzialam mu ze ma nie kombinowac a jak zobacze to podejme decyzje wtedy napewno bedziemy wiedzieli jakie
. Bralam tardyferon i nic a teraz mam sorbifer durules i dwa razy dziennie (bralam juz to kiedys i szybko mi pomogl wiec mam nadzieje ze bedzie gut).