reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Ilonka kciuki trzymam będzie dobrze,na zatkany nos nie znam niestety metod.ale kciuki trzymam i za wizytę i za powrót do zdrowia
Jankesowa wiem,ze sie powtarzam ,ale ja ostatnio zaganiana przez ten szybki ślub:) na jakie imię zdecydowaliście się dla cudu waszego? kawał bobasa będzie

reklama
Dżem doberek:-)

Ilonko, &&& za wizytę;-)

Aga,
dobrze kojarzę, że miał być chłopczyk?

Lecę robić gołąbki, będę z jakiegoś dalekiego doskoku:-p

Buziaki dla Wszystkich :**

ola zostaje GRACJAN chyba ze po porodzie okaze sie ze do malego wcale nie pasuje.

annas ja to o zdjecie prosze a nie :-) to jeszcze predko

U nas ok maly wczoraj robil taka rewolucje ze jeszcze takich ksztaltow brzucha nie mialam, M sie tylko smial ze jemu tam jest dobrze i pewnie sila bedzie trzeba wyciagac:rofl2:, po wczorajszych porzytulankach w nocy obudzily mnie zgania szyjki, ciagniecie w pachwinach i troche bolu jak na @ wiec moze rano i wieczor troche przytulanek i w koncu sie ruszy:szok::-D

ewcia na koncu mnie jeszcze wyprzedzisz no nie:-D

Jankesowa, ja to już prawie byłam pewna, że Ty wczoraj trafiłaś na porodówkę:-p
no, ale w tym wypadku, to kto wie, może razem trafimy na porodówkę:-D:-D

mi się tam marzy, żeby na wizycie 20-go okazało się, że jest szyjka skrócona na maksa, lekkie rozwarcie i w tym wypadku skierowanie na cc:sorry2: dobrze, że za marzenia nie karają:laugh2::laugh2:

ewcia ja mialam wczoraj takie marzenia i ginkowi tak w oczy patrzylam co powie a tutaj takie wiesci sam byl zalamany.. ale po gmeral mi tam troche i maz bedzie gmeral rano i wieczorem...:zawstydzona/y: i rodze w tym tygodniu a nie w swieta no.... w swieta wszyscy zli ze musza pracowac i bede sie wyzywac na mnie....

Jankesowa, no w tym tygodniu szyjkę mieć 3 cm:szok::-D
widać Maluszkowi się nie spieszy:blink:
jak nie w tym tygodniu, to miejmy nadzieję, że z początkiem przyszłego będziesz miała Synusia już w ramionach:tak:

Ilonko &&& i mam nadzieje że się szybko ten katar od Ciebie odczepi.

Aga34 to mnie się coś wydawało że u Ciebie miał być drugi chłopczyk. Super że córeczka pięknie rośnie

ewcia Ty czekaj cierpliwe. Masz jeszcze 4tygodnie więc nie nastawiaj się tak na tego 20.

jankesowa to niech małż porządnie masuje, bo ja też obstawiam tego 7.04.

Mysza, jak nie 20, to przekabacę doktorka na 28:-p
bo miał mi robić cc 30, ale jest to sobota i odpada, więc chyba nie odmówi ciężarnej:laugh2:

Oki, gołąbeczki się gotują:tak:
jeszcze później tylko sosik i obiadek jest:-)

karollcia cieszę się, ze u was wszystko ok, dzidzia już duża :) może za 2 tygodnie ujawni się :)
ja dopiero teraz miałam do zrobienia morfologię, wcześniej miałam mocz i inne badanka, a teraz morfologię, tsh, ft4, p/c anty hbs, hcv i kiła :) na szczęście wszystko wyszło ok
a skoro teraz miałaś morfologię ile masz krwinek białych na wyniku??

Lilijanna właśnie mam już wodę morską i ją stosuję, ale to dopiero drugi dzień kataru, więc jeszcze potrwa, oby na oskrzela nie zeszło, a jutro może spytam gina to mi przepisze cosik bo katar robi się żółtego koloru :/

za kciuki kochane podziękuję jutro :) liczę na to że będzie git, ale i tak od początku dnia wyszukuję objawów ciąży, których po prostu nadal brak :zawstydzona/y:nie ma co ściemniać boję się, chociaż staram się być spokojna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry