Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jankesowa - (*) dla Twojego Aniolka. Kto wie, co Was dziś czeka...
a mnie gina zaskoczyła na zwykłej wizycie - miało być bez usg, ale przyłożyła za to taki stetoskop z cyfrowym wyświetlaczem i głośniczkiem i słyszałam serduszko mojego maluszka - bije pięknie, jak zawsze od razu mi lżej :-)
zajrzałam sprawdzić jak się Jankesowa trzyma , ale widzę że spokojna i sie nie boi powodzenia Julia i żeby szybciutko poszło
Ilonka , to trzymam kciuki &&&& za wizytkę
Aga34 , super imiona wybraliscie dziewczynkom : Gloria i Olimpia brzmi bosko! Pozdrawiam
czarna trzymam sie, czy sie boje wiesz nie wiem co mnie czeka i to cos nowego wiadomo, ale bardziej boje sie zeby z malym bylo ok no i juz sie doczekac nie moge a mnie chyba przeterminowanie spotka wiolka kurcze twoja ksiezniczka ma juz miesiac kiedy to zlecialo szok normalnie ewcia to super zawsze bedziesz spokojniejsza :-) ewcia3004 cos czuje ze mnie jeszcze przescigniesz no...
WitamJankesowa miał byś 7 o ile dobrze pamiętam no cóż jeszcze się nie skończył.(*) Dla Aniołka Ilonko&&&&&&&&& KArolciu i co tam u Was? Ewcia Ewelinka jak moje cieżarrówki sięczujecie Aga piękne imię Olimpia