Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic nie wskazywało na poród i przenieśli mnie na patologię a w nocy się zaczęło z porannym efektem, który nie chce mi teraz spać w nocy i myślę czasami,że to przez to że w nocy się zaczęło i dziecko traumę moje przechodzi. Bo do dziś pamiętam, że jak miałam skurcze to nie dałam rady leżeć i siadałam na łóżku i dostałam ochrzan od położnej, że siedzę dziecku na głowie
wiec całą noc chodziłam:-) i wychodziłam
Pozdrów 13*13 Agatkę ode mnie bardzo gorąco. zrobilam sobie suwaczek, chcialam jeszcze troche poczekac, no ale coz.... jak widzicie to sam poczateczek.
Gratuluję suwaczka
magnusik moj progesteron to 23 ng/ml czyli w innej jednostce, niz twoj. wyczytalam, ze norma do 12 tc, to miedzy 9, a 47, a w lobarotorium podaja, ze w I trymestrze 2,8 - 147,3 ng/ml, wiec chyba nie jest tak zle ze mna....
Ale brałaś normy dla kobiet w ciąży, bo mi jakoś te Twoje normy nie pasują dla ciężarnych. 23 a moje 13 to spora różnica, więc na pewno jest ok. Jak na ten tydzień ciąży.
liljanko w takim razie czekam do popoludnia
Ja miałam 04.12.2009 (czyli 4tc) 13,82 ng/mL i lekarz jeszcze tego samego dnia kazał A. przyjechać do niego po receptę na luteinę bezdyskusyjnie i jeszcze tego samego dnia miałam wziąć dawkę 4 sztuk. Kazał zrobić po m-cu i wtedy miałam już ładną, bo 50,81 mg/ml