Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale juz powoli nadrabiam
:-)

A to tak dla pochwalenia sie moim pierwszym zakupem 
już 2 kg
ale to bardzo dobrze
Szkoda, że zapomniałam cytrynki :/ wyniki w poniedziałek, ale powinno być okiCześc dziewuszki
Tak jak piszecie ta kołyska 400zł a na pół roku tylko;/ ale jest taka ładnaoczywiscie łóżeczko obowiązkowo choc mój lucyferek nie spał w swoim tylko w moim łózeczku tak jak u ciebie lili i do tej pory to zostało ojjj niedługo będzie odzywczajanie do tej pory wędrowałam usypiłam Kacpra i usnęłam przy nim mój mnie budził szłam do niego w nocy słysze mamo gdzie jestes i tup tup do Kacpra
to jest horror poprostu dlatego ta moja kruszynka która jest pod serduszkiem MUSI spać u siebie albo lepiej ja musze byc konsekwentna w tym bo zamiast z mężem z dwójką dzieci będe uziemniona
ale to takie fajne uczucie budzic się przy dziecku chyba zamiast Kacpra to ja muszę sie wziąść w garść
;-)
No zobaczymy co z ta kołyska zależy od kasiory jak będzie to się skuszę a może ktoś używaną będzie chciał odsprzedać pomyślę do stycznia:-) Dziękuję za podpowiedzi![]()

u mnie na Listopadzie tez sa dziewczyny co praktycznie brzuszka jeszcze nie maja a sa okolo 20tc a nie ktore juz maja takie duze brzuszke ze hoho
Ja jak na razie mam na plusie jakies 5,5kg i 2tygodnie temu wazylam 58kg
:-) a nie czuje tych 5,5kg jak na razie wiec wiekszosc z tego to jest dzieciatko moje i moj brzuszek a i moj syneczek jest starszy o 5dni :-)