Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

EwelinaK, Pati - no tak jak Pati napisała, łóżeczko Ady ma prawie 30 lat, a nic mu nie brakuje, no nie ma takich fajnych malowideł na szczytach, ale przynajmniej Ją widzę, bo łóżeczko stoi prostopadle do naszego łóżkazle zrozumialas lili chyba bo ada spi w łóżeczku ale po swojej mamie- takim starym. moj tez ma łóżeczko po mnie i mojej siostrze

Brzucholek również boski.
. Jak mnie ktos dawno nie widzial to pierwsze co slysze to, ze tak juz mam nisko ten brzuszek, ze chyba za chwile rodze. Mam jednak nadzieje, ze Niunia jeszcze troche poczeka w brzuszku, chociaz do poczatku sierpnia.
. Staram sie ich jesc jak najmniej ale jestem wielka milosniczka ciast, tart i ciasteczek i chociaz nie jem ich wiecej niz przed ciaza to jednak calkiem zrezygnowac nie potrafie chociaz bym chciala. Na szczescie waga mi przystopowala, bo teraz mam +10kg wiec od miesiaca przybylo mi tylko 0.5.
. Przy zamawianiu wozka kupilismy tez ochraniacz do lozeczka w kolorze zoltym. Okazalo sie, ze go przez przypadek sprzedali i zamiast do mnie zadzwonic, ze nie ma tego koloru to czekali na kolejna dostawe. Martwie sie zeby ten wozek dojechal na czas. Obiecali w sklepie, ze do soboty dojdzie ale jest sobota a wozka nie widac
. No wygadalam sie i troche mi lepiej 
Cos o tym wiem i az sie boje jak to będzie pózniej kiedy młody nabierze rozpędu w kopniakach, chociaz juz teraz się wierci niemiłosiernie i potrafi niezle zasunac kopa. Nie mogę przez to spac + pozycji do spania nie mogę znalezc. Jak cos zaboli to od razu stres i w rezultacie zasypiam ok 5.00- 6.00 nad ranem jak mały przestaje się wiercic, budzę sie o 13.00, 14.00 a wszelkie spotkania, nawet pracę ustawiam sobie na "po 16.00"ja dziś po nocnych ekscesach, wczoraj mała cały dzień kopała na maksa, chyba domek sobie rozciągała i w nocy takie boleści brzucha mnie dopadły, że skończyło się na nospie, na szczęście pomogło, oj niech jeszcze te 13 tc wytrzyma i może wychodzić